Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, tribünlere posteri açılan şehit Yüzbaşı Ümit Özer'in bugün doğum günü olduğunu hatırlatarak ailesine başsağlığı diledi. Bakkal, "Yenmişiz, yenilmişiz önemli değil. Önremli olan insan hayatı. Bizim için zor bir haftaydı. Sakatımız, kadro dışı kalanımız vardı. Oyuncularımızın moral motivasyonu iyi değildi. Stresli bir durumdayız. Bu tür durumlarda futbol oynamak çok da kolay değil. Oyuncularımın ayakları çekiyor. Sakat olanlar var. Ama yine de oynamak istediler. Buna emin olun. Bir çoğu kiralık oyuncuların buna rağmen oynamak istediler. İsteseler gidebilirlerdi. Ama buranın oyuncusu da oyundan çıkınca el kol hareketi yapıyor. Takdir sizin artık" dedi.

Karşılaşma içinde bir taraftarla ile kadro dışı kalan Zenke konusunda tartışan Bakkal, "Zenke'nin adını anıp onu yüceltmek istemiyorum. Önemli olan Samsunspor değerleridir. Kimse kulübün üzerinde değildir. Önemli olan kulübün yaşamasıdır. Samsunspor yarında olacaktır. Bir bakmışsınız, düşme kalkmış seneye biz yine burada yüz yüze olacağız. Böyle de bir umut var. Bu tür şeyler konuşuluyor. Bizim de beklentimiz bu yönde" diye konuştu.

Umutlarının devam ettiğini söyleyen Bakkal, "Matematiksel düştü denmeden düştü sayılmayız. Umudumuz devam ediyor ve bunu sonuna kadar kulanacağız. Gekas, Kayserispor maçında sakatlandı. İstanbul'da ülkenin en iyi doktorlarından birine gösterdik ve üç hafta oynayamayacağını söyledi. Gekasta bize Avrupa Şampiyonası olduğunu ve 1 haftalığına ülkesine gidip tedavi olmak istediğini söyledi. Bunun dışında yazılanlar yanlıştır " diye konuştu.

NURULLAH SAĞLAM

Mersin İ.Y Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise maçın krılma anının Nobre'nin atılması olduğunu söyleyerek, "Kırılma anı Nobre'nin oyundan atılma anıydı. Devre arasında hakem Fırat Aydınus'a sordum. Nobre'nin küfür ettiğini söyledi. Ben de soyunma odasında Nobre'ye sordum. Türkçe konuşmadığını ve Portekizce 'Bu nasıl karar?' demiş. 'Ancak bu kelime Portekizce küfüre yakın bir kelimedir. Yanlış anlamış' dedi. Samsunspor'un attığı ilk gol de ofsaytı. Türkiye'nin en saygın hakemlerinden biri. Onun kararlarını eleştirmek bizim haddimize değil. İkinci yarının başında İbrahim Kaş'ın da atılmasıyla 9 kişinin, 11 kişiye karşı galip gelmesi mümkün değildi. Ama buna rağmen 9 kişiyle de pozisyonlar bulduk" dedi.


MS(İS/SS)