Kaskispor kadın basketbol takımı oyuncuları, Kulüp Başkanı Ender Batukan, menajer Ayhan Bozbey, antrenör Ayhan Avcı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ederek, FİBA Avrupa Kadınlar Kupasında finale kadar yükselmelerine yaptığı maddi ve manevi katkıdan dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Özhaseki, ziyaret sırasında ‘’ Finale kadar yükselmiş olmanız bile bu kent için büyük onurdur. Bu onuru ve keyfi bize yaşattığınız için size teşekkür ederiz. Sizlerle övünüyoruz. Finale gelmeniz bile önemli. Finalde sizlerden canınızı dişinize takmanızı ve özel performans göstermenizi bekliyorum. İnsanlar hayatında kaç kez final oynar ?. İlerde bu mücadaleyi çocuklarınıza, torunlarınıza anlatabilirsiniz. Size şampiyon olmanız halinde özel prim vaad ediyorum. Bunu Rusya’daki rövanş maçına bizzat gelerek orada açıklayacağım. Kursk kentine yakın bir havalanına iniş için izin alırsak, özel uçak kiralayacağız. Zira, aktarmalı yolculuğun ne denli zor olduğunu biliyorum’’ diye konuştu.

Kulüp Başkanı Ender Batukan da Başkan Özhaseki, teknik kadro ve oyuncularla yönetici arkadaşlarına teşekkür ederek, ’’Kayseri halkının bizden beklentisini boşa çıkartmadık’’dedi. Antrenör Ayhan Avcı, ‘’ Herkes final oynar ama şampiyon olmak daha önemli. Buraya kadar geldikten sonra kupayı elbette alacağız. Ben ve teknik kadro ile oyuncularım kafa olarak buna hazırız. Destekleriniz için teşekkür ederiz. Bir Anadolu takımı, FİBA Avrupa Kadınlar Kupasında final hakkını elde etti. Bu çok önemli bir olay. Kupayı almadan gelmeyeceğiz’’ şeklinde sözlerini tamamladı.