İstanbul'da gerçekleştirilen 36'ncı UEFA Kongresi Gala Yemeği'nde Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve UEFA Başkanı Michel Platini yan yana geldi. Çırağan Sarayı'nda yapılan yemekte TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve UEFA Başkanı Michael Platini ile birlikte fotoğraf çektiren Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Platini'yi Ordu'ya davet ettiğini kulubün resmi internet sitesinden duyurdu. Orduspor Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan açıklamada Başkan Türkmen'in Platini'ye Orduspor'u anlattığı vurgulanarak, "Orduspor 26 yıl sonra Süper Lig'e yükselmenin mutluluğunu yaşayan ve teknik direktörlüğünü ise sizin de yakından tanıdığınız Hector Cuper yapıyor. Hedeflerimiz büyük. Sizleri Orduspor'un bir karşılaşmasında mutlaka görmek istiyoruz" dediği vurgulandı.

Platini'nin ise Orduspor'un bir karşılaşmasına mutlaka gelmek istediğinin altı çizilerek, Hector Cuper gibi bir ismin Orduspor'un başında olmasından dolayı da memnuniyet ve hayranlık duyduğu vurgulandı.

TÜRKMEN: ORDUSPOR'UN BAYRAĞINI AVRUPA'DA DALGALANDIRACAĞIZ

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, önümüzdeki dönemler için Orduspor'un hedeflerini de açıklayarak, "Orduspor ailesi olarak büyük taraftarımızla beraber Avrupa'da Orduspor bayrağımızı dalgalandıracağız. 26 yıllık hasrete son verdik. Şimdi Avrupa'da önemli başarılar elde etmeye geldi. Bunun için Dünyaca ünlü Hocamız Hector Cuper ve ekibini getirdik. Her alanda büyük olan Ordusporumuzdur. Bugün Orduspor formasını giymek için yıldızlar sıraya girmiş durumdadır. Her futbolcu, ülkemizde olsun, Avrupa'da olsun, Ordusporumuzun formasını giymek bu kutsal kulübe hizmet etmek istiyor. Ordusporumuz'un geldiği tarihi nokta tüm çevreler tarafından alkışlanmakta ve takdir edilmektedir. Çünkü biz Avrupa'ya gidecek altyapıyı hızla kurmaya devam ediyoruz" dedi.

Projeleriyle birlikte gelir artırıcı reformlar yapacaklarını da sözlerine ekleyen Türkmen, "Ordusporumuz'u borsaya ve halka açacağız. Büyük bütçelerle gelir artırıcı projeler oluşturarak yarışacağız. Orduspor olarak Çambaşı'na ve İstanbul'a bir tesis, Orduspor Televizyonu ve Radyo'sunu hayata geçireceğiz. Hedefimiz Avrupa ve Süper Lig şampiyonluğudur. 5 yıl içinde büyük Orduspor taraftarımızla beraber yaşayacağız bunları. Ordusporumuz da artık hedefler çok büyümüştür. Yolumuzda her alanda eser bırakarak yürüyoruz. Geldiğimiz tarihi nokta büyük projelerle yol almaya devam edecektir. Durmak yok yola devam. Hedef Avrupa ve Süper lig Şampiyonluğunu 5 yıl içinde yaşamak olacaktır" diye konuştu.