Nihat Sözmen Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü'nde koruma-bakım altında bulunan Çilem Yavuz, bir süre önce Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret ederek, masa tenisi maçı yapma teklifinde bulunmuştu. Bu teklifi kabul eden Vali Güzeloğlu, Çilem Yavuz ile Edip Buran Spor Salonu'ndaki maçta karşılaştı. Çilem, baştan sona üstün götürdüğü maçta Vali Güzeloğlu'nu 3- 1 mağlup etmeyi başardı. Çilem Yavuz'un birincilik kupasını, maçı izleyen Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu verdi. İkincilik kupasını Çilem ile birlikte kaldıran Vali Güzeloğlu ise Çilem Yavuz'a eşofman takımı ve saat hediye etti.

VALİ GAZOZ ISMARLADI

Vali Güzeloğlu, ayrıca diğer çocuklara da gazoz ısmarlayarak onlara çeşitli hediyeler verdi. Salonda yer alan diğer çocukları kırmayarak onlarla da masa tenisi oynayan Vali Güzeloğlu, eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte maç sonunda çocukların şapkalarını ve tişörtlerini imzalamayı da ihmal etmedi.

Bu arada Çilem Yavuz'un masa tenisi Milli Takım seçmelerinde başarılı olması halinde Milli Takım formasıyla Türkiye'yi 29 Ağustos- 9 Eylül 2012 tarihleri arasında Londra'da yapılacak Paralimpik Olimpiyatları'nda temsil edeceği bildirildi.