"Maça gelince üzüntülüyüm. Beraberlik veya galibiyet, bizi bu hafta lider yapacaktı. Bunun üzüntüsü var. Açıkçası yediğimiz 5 gol de basit gollerdi. Bizim için çok net diyebileceğim 7-8 pozisyondan sadece 3’ünü gole çevirebildik. Özellikle skor 4-3 olduktan sonra maçın son 12 dakikasında çok coşkulu oynadık. Maçı lehimize çevirebilirdik. Maçın son dakikalarında risk aldık, pozisyon ürettik ama maalesef dördüncü golü bulamadık. Kaybettiğimiz takım Beşiktaş, kolay rakip değil. Oyun, mücadele, istek ve kazanma adına oyuncularımdan memnunum. Bu iştahımız devam edecek. Üzgünüz tabii ki, rakibi tebrik ediyoruz."

Bir soru üzerine, Almeide’nın ikinci golünün bariz ofsayt olduğunu sözlerine ekleyen Mehmet Özdilek, "Maçın kırıldığı goldü. İlk yarı berabere bitseydi, ikinci yarı çok farklı bir sonuç olabilirdi. Futbolda dün yoktur, gelecek vardır" dedi.

SAMET AYBABA: "BASİT GOLLER YİYORUZ"

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba ise her zaman olduğu gibi çok iyi başladıkları maçta çok pozisyon bulduklarını ve çok gol attıklarını söyleyerek, "Birtakım şeylerden memnunum. Ancak bir türlü iyi savunma yapamıyoruz. Çok basit goller yiyiyoruz. Oyuncularımı kutladım. Mücadeleleri iyi, inanılmaz istekliler. Herkes iki kişilik oynuyor. Yediğimiz basit gollerle ilgili çok ciddi çalışma yapmalıyız. Daha çok gol atan takım görüntüsünü devam ettirip, basit gol yiyen takım hüviyetinden çıkmalıyız. Daha iyi olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" dedi.

Mevcut kadroyu en iyi şekilde kullandıklarını da ifade eden Aybaba, "Bir şeyi başarabilmek için birbirimizi anlamalıyız. Biz birbirimizi anlayan takım olduk. Almeida ve diğer oyuncular birbirlerini anlıyor. Biz bir aileyiz. Biz daha bir şey başarmış değiliz. Önümüzde daha çok uzun yol var. İyi takım olduk ama daha bir şey yapmış değiliz. Beşiktaş büyük takım. Daha sakin, daha çok çalışarak, camiamızla başarıyı yakalamalıyız" diye konuştu.


SE(HA/AÖ)