Futbolcular ve teknik kadro, Galatasaray maçının hazırlıkları için Karpuzatan Tesisleri'nde yapılan antrenmandan önce bayramlaştı. Anrenmandan sonra Galatasaray maçıyla ilğili değedlendirmede bulunan Prosinecki, şunları söşyledi:

"Sakatımız yok. Bu şekilde devam edersek, maçı bu şekilde ciddiye alırsak ümit ediyorum ki iyi şeyler olacak. Galatasaray iyi bir takım. Kağıt üzerinde favori takım olarak görülse de ya da düşünülse bile bu sonuçta futbol. Kayserispor'da sahada favoridir. Biz de takımıma çok güveniyoruz, iyi bir netice alabileceğimize inanıyorum. Oyuncularıma da bu inancı aşılıyorum."

Havanın yağışlı olması durumunda Cluj maçı benzeri görüntüler yaşanıp yaşanmayacağı yolundaki soru üzerin Hırvat çalıştırıcı, şöyle dedi:

"Cluj maçında saha ağırdı. Galatasaray'ı da çok oynatmadı, Cluj'u da oynatmadı. İki takım da, daha çok uzun toplara yöneldi, çünkü pas yapabilecek bir ortam yoktu, ama bunlar saha şartlarıydı. Biz her türlü şarta alışık olmalıyız. Bizi öyle bir saha beklerse, biz de farklı şeyler yapacağız, ama saha iyi bir şekilde olursa kendi oyunumuzu ortaya koymak için elimizden geleni yaparız."

Genç futbolcu Salih Dursun ise zorlu maçla ilgili olarak, "Artık toparlanmak istiyoruz. Buna Galatasaray maçıyla başlamak istiyoruz. Güvenimizi kazanmak için, Galatasaray maçı bir avantaj olacak. Önümüzdeki haftalarda toparlanıp lige tutunmak istiyoruz. Daha üstlere çıkmak istiyoruz" diye konuştu.


OE-DÖ(OE/AÖ)  FOTOĞRAF