Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Kaan Savruk, geride kalan 6 maç sonunda averajla 2'nci sıraya yerleştiklerini hatırlattı. Sezona yeni teknik direktör ve yeni transferlerle girdiklerini, kısa sürede uyum sağlayarak zirveye ortak olduklarını vurgulayan Kaan Savruk, şöyle devam etti:

"Gerçek takım olma yolunda her geçen gün biraz daha ilerliyoruz. Bunda katkısı olan teknik direktörümüz Osman Özköylü, yardımcıları, futbolcularımız, malzemecimizden çaycımıza kadar herkese teşekkür ediyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında yaşadığılmız yol kazasını Tavşanlı Linyitspor deplasmanında tekrarlanmadık. Tutuk başladığımlız maçın ikinci yarısında açılarak sonuca gittik. Ligin uzun bir maraton olduğunun farkındayız. Tüm maçlarımıza aynı ciddiyetle kazanmak için hazırlanıyoruz. Pazar günü oynayacağımız Göztepe maçına da 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz."

GÖZTEPE MAÇI 2 LİRA

Takımdaki pozitif enerjinin taraftarlarına da yansımasını beklediklerini söyleyen Kaan Savruk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ne kadar başarılı olursanız olun taraftarınız yanınızda olmazsa bir yanınız eksik kalıyor. Göztepe maçında dolu tribünler, takımımızı pozitif yönde etkileyecektir. Yönetim kurulu olarak bilet fiyatlarını 2 lira olarak belirdik. Taraftarımızın da pazar günü tribünleri doldurup takıma sahip çıkmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Göztepe maçının hazırlıklarını tek antrenmanla sürdüren Kayseri Erciyesspor’da Tuna Kaya’nın sakatlığının sürdüğü, Gohou’nun durumunun ise maç saatinde belli olacağı açıklandı.


DÖ(OE/AÖ) FOTOĞRAF