Erdem ise "Çok ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık. İnşallah gerisini getireceğiz. Bizim için lig başladı diyebiliriz" diye konuştu.

Yiğit ligin ilk 4 haftasında zorlu rakiplerle oynadıklarını hatırlatarak, "Bu maçlardan istediğimizi alamadık. Bu galibiyetle bu sene sıkıntı çekmeyeceğimizi düşünmüyorum, ligi iyi yerlerde bitireceğimizi düşünüyorum" dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek maçı kaysbettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu: "Rakibe pozisyon vermeden maçı 1-0 kaybettik. Janda ile yakaladığımız pozisyonu değerlendiremedik. Maçın kırılma anıydı bu. Basit ucuz bir golle mağlup olduk. Vah vah demenin bir anlamı yok. Önümüzdeki haftalardaki maçlarda kendimize gelmemiz gerekiyor. Mücadele anlamında sıkıntımız yok. Bazı şeyleri daha iyi geliştirmemiz gerekiyor. Karabükspor'u böyle baskı altında yakalamışken galip gelmemiz gerekiyordu."

Murat, "Duran bir toptan gol yedik. Bu maçtan bir puanla dönmemiz gerekiyordu. Olmadı, üzgünüz" dedi.

Ergün maçı kazanmak istediklerini vurgulayarak, "İyi oynadık, rakibe fazla pozisyon vermedik. Bize yakışmayan bir gol yedik" diye konuştu.

 

BD (MÇ/RT)