Hamroun ise çok konsantre olamadıklarını, önlerinde 3 puan kazanacakları fırsatlar olduğunu söyledi.

İshak ise topa sahip olamadıklerini belirterek, "Birbirimizden uzak oynadık. Kötü bir maç çıkarttık. Herkesten özür diliyoruz" diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba oyuncularını tebrik ederek, "Oyuncularımla hep konuşuyoruz, çok koşmak zorundayız. Rakibi yıldırmak zorundayız. Bunları yaptığımız sürece, koşu özelliğimizi ortaya çıkardığımız sürece elimizdeki bir kaç kaliteli oyuncumuz var onlarla da oyunun skorunu kolayca değiştirebiliriz diye düşünüyorum. Oyuncularımı kutluyorum. İnanılmaz koşuyorlar, disiplinli oynuyorlar. Deplasmanda bir takımın nasıl oynayacağı ile ilgili en güzel örnekleri gösterdiler. Maçın başında rakibimizin daha çok hücum oyuncusu ile üzerimize geleceğini görünce, biz biraz daha 18'in dışında oyunu kabullendik. Kontraatak yapmayı planladık. Bunda da başarılı olduk. İkinci yarı ise biraz geriye yaslandık. Bir takım planladığımız şeyler iyi gidiyor. Yolun başındayız camiamızın çok büyük başarılara ihtiyacı var. Önümüzdeki her maça böyle konsantre olarak hazırlanmamız gerekiyor" dedi.

İbrahim Toroman ise, "Zor bir deplasmandı, galip geldiğimiz için mutluyuz. Takımın arzusu, kazanma isteği güzeldi. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Beşiktaş arkadaşlık ortamı olarak en iyi yılını yaşıyor" diye konuştu.

Uğur Boral ilk yarıda maçı bitirdiklerini ifade ederek, "Beşiktaş iyi yolda. Beşiktaş daha iyi şeyler yapacak" dedi.

 

BD (MÇ/RT)