Gökhan Ünal, bugün kulüpte düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak, teknik direktörleri Skibbe ile yaptıkları görüşme sonucu takıma bir forvet transferi gerektiğine karar verdiklerini söyledi, "Türkiye'de gol krallığı yaşamış milli futbolcu Gökhan Ünal'la 1 yıllık anlaşma sağladık. Gökhan Ünal, Türk futbolunda yeri olan önemli bir santrfor. İnşallah Karabükspor'a çok faydalı olacak ve bu sezon bize çok katkı sağlayacak" dedi.

Transfer olmadan önce Karabükspor'da oynayan en yakın arkadaşlarından biri olan İlhan'la konuştuğunu belirten Gökhan Ünal, daha sonra şunları söyledi:

"Referans verince kafamda bir sorun kalmadı. Başka teklifler de vardı ama İsmail Durak sayesinde fikirlerim değişti. İnşallah hem benim için, hemde Karabükspor için güzel bir sene geçer. Ben buraya tekrar eski günlerime dönmek için geldim. Bu sene hedeflerim çok farklı. İnşallah bunu da sahada gösterip Karabükspor'a faydalı olmak istiyorum."

"VERİLEN ARA HAZIR OLMAMI SAĞLAYACAK"

Fizik olarak tam hazır olmadığını söyleyen Gökhan Ünal, "Şu anda milli takım arası var. Ondan sonra 1 haftalık süre içinde tam olarak hazır bir hale geleceğime inanıyorum. Hazır hale geldikten sonra Karabükspor için gollerimi atmak istiyorum" diye konuştu.

Karabükspor'da çok kaliteli isimlerin bulunduğunu ifade eden Gökhan Ünal, şöyle devam etti:

"PUAN SAHADA ALINIR"

"Sahada isim oynamıyor. Takım olursanız, mücadele ederseniz puan ya da puanlar alabiliyorsunuz. Saha içinde daha çok mücadele edersek Karabükspor'un daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Karabükspor geçen sene lige biraz kötü başlamıştı. Ama ikinci yarıda durumunu düzeltmişti. Bu sene yine kötü başladı ama düzelmeyecek, diye bir şey yok. Sonuçta daha 3'üncü hafta oynandı. Bir galibiyetle takımın morali yerine gelir. Galibiyet aldıktan sonra da arkası gelir. İnşallah Bursaspor maçıyla galibiyetle tanışırız ve gerisini getiririz."


BD(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF