Kardemir Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Kardemir Karabükspor, Gaziantep'te oynanan karşılaşmanın ardından uçakla Trabzon'a geçerken, yarın Rize'ye hareket edilecek.

Gaziantepspor karşısında beklentilerinin dışında bir sonuç aldıklarını söyleyen Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak, "Puan ya da puanlar almak istiyorduk. Rakibimiz iyi oynadı. Tebrik ediyoruz. Deplasmandaki başarısızlığımızı çözebilmiş değiliz. Son haftalarda iyi futbol beklemek doğru değil. Önemli olan galip gelmek, puan almak. Ama 12 puandan şu anda 37 puana gelmemiz büyük başarı diye düşünüyorum. Bundan sonra deplasmanda niye oynayamadık, kendi sahamızda daha iyi oynuyoruzu düşünmekten çok, kalan maçlarımızı kazanmaya odaklanmak istiyoruz" dedi.

Durak önlerindeki karşılaşmalara motive olmaları gerektiğini ifade ederek, "Deplasmanda Çaykur Rizespor ile yarın Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayacağız. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz ama kupadan çok lig bizim için daha önemli. Kayserispor ile sahamızda oynayacağımız karşılaşmayı kazanmak, sahamızda yenilmezlik ünvanımızı sürdürmek istiyoruz. Taraftarlarımızın önünde kazanarak, diğer maçların da neticesine göre inşallah ligde kaldığımızı herkese göstereceğiz" diye konuştu.