Zorlu mücadele sonucunda kadın futbol takımı oyuncuları, Axe Hair erkek takımına 6-5 mağlup oldu. Axe Hair Erkek Takımı, maç sonrasında kazandıkları kupayı takıma teknik ve karizma konusunda destek olan Pascal Nouma ve saç karizması konusunda destek olan Veysel Şenel'le kutladılar.

Axe'ın yeni şampuan ve saç şekillendirici serisi "Axe Hair"in tanıtım kampanyası için düzenlediği futbol projesinin son ayağı olan büyük derbi, 2 Haziran'da Sarıyer Park Halı Saha'da gerçekleşti. Dünyanın en ateşli ve karşı konulmaz kadın futbol takımı ile saçlarını Axe Hair ürünleriyle yıkayan ve şekillendiren erkekleri aynı sahada buluşturan büyük derbide, kazanan takım Axe Hair Erkek Takımı oldu. Türkiye genelinde 8.500 başvuru arasından seçilen erkek takımı oyuncuları, Axe Hair kupasını takımın karizma ve teknik direktörü Pascal Nouma'nın elinden aldı.

Erkeklerin saç stilleri konusunda futbolcuları örnek almalarından esinlenen projede Axe Hair erkek takımına teknik ve karizma konusunda Pascal Nouma olurken saç karizması konusunda ise Veysel Şenel destek oldu. Maç sırasında saçı bozulan futbol oyuncularının saçlarına Axe saç bakım ekibi müdahale etti. Maçta kullandıkları taktiklerle ve başarılı performanslarıyla göz dolduran kadın futbol takımı, maçı kazanamamalarına rağmen sportmen tavırlarıyla rakiplerini tebrik ettiler. Axe Hair erkek takımı maç sona erdiğinde "Maç başlamadan önce biraz heyecanlı ve gergindik. Karşımızdaki takımın profesyonel bir takım olması bizi en başta biraz korkutuyordu, ama Axe'ın saç bakım ürünleri ve Pascal Nouma ile Veysel Şenel'in bize verdiği tavsiyeler kendimize güvenmemizi sağladı" diyerek sevinçlerini dile getirdiler.


AÖ(UD/FG)