Türkiye Futbol Federasyonu, Giresunspor’un gece maçı ile ilgili talebi için olumsuz cevap verdi. Federasyonun cevabi yazısında, “Özellikle deplasman takımlarının geri dönüş programlarında yaşadıkları sıkıntı ve bu ay içerisinde saatlerin de geri alınacak olmasından ötürü, Spor Toto Beyaz ve Kırmızı grup maçlarının tamamına gece oynama izni verilmeyecektir. Bundan sonraki periyotta iki grup maçları da tamamen gündüz oynanacaktır” dediği öğrenildi.

TEPECİK TAKTİĞİ YAPILDI

Bu arada, hafta sonu saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek olan Giresunspor, kritik maçın hazırlıklarına bugün yaptığı taktik çalışmasıyla devam etti. Atatürk Stadı'nda yapılan çalışmaya sakatlıkları devam eden Fatih Şen ile Berkan Yıldırım katılmadı. Sezon başından bu yana sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayan Gökhan Çalışır ise yedek takımda yer aldı. Yapılan çift kalede oyuncularını sık sık uyaran teknik direktör Cengiz Demir, daha dikkatli olmalarını ve pas hatası yapmamalarını istedi.

BAŞKAN BOZBAĞ İLE ANTRENÖR DEMİR’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Giresunsporlu futbolcular, kulüp başkanı Mustafa Bozbağ ile yardımcı antrenör Ogün Demir’e sürpriz doğum günü düzenledi. Yeşil beyazlı oyuncular, Atatürk Stadındaki antrenman öncesinde 42 yaşına giren Başkan Bozbağ ile 29 yaşına giren Antrenör Demir’e doğum gününü kutlayarak pasta kestirdiler. Tüm futbolcuların katıldığı doğum günü partisinde takım kaptanlarından Mehmet Ali Tunç, arkadaşları adına Başkan Bozbağ’a çiçek hediye etti. Mumları üfleyerek pastayı kesen Mustafa Bozbağ da duygulandığını belirterek jestlerinden ötürü tüm futbolculara teşekkür etti.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, sonuna kadar futbolcuların arkasında olacağını belirterek, “Her türlü sorununuzda yanınızda olacağım. Çankırı maçının devre arasında dediğim gibi, yeneriz ya da yeniliriz önemli değil. Giresunspor gibi oynayın yeter. Çünkü gerçekten Giresunspor gibi oynadığınızda mücadeleniz sizi başarıya götürecektir. İnşallah bu sene hepimiz için çok başarılı bir sene olur” dedi.


HK(TM/Aİ)