Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçının zor geçeceğini bildiklerini vurgulayan Ergün Penbe, "Rakibimiz iç sahada yenilgi yüzü görmeyen, taraftarıyla coşan bir ekip. Bizim de puan veya puanlara ihtiyacımız vardı.  Oyuna iyi başladık ve öne de geçtik. Golden sonraki 10 dakikayı atlatabilseydik skoru bizim lehimize olan bir karşılaşmayı geride bırakabilirdik" diye konuştu.

SON VURUŞLARDA BAŞARILI OLAMADIK

"Eğer son vuruşlarda biraz daha dikkatli, final paslarında becerikli olabilseydik puan yerine puanları alarak evimize dönerdik" diyen Ergün Penbe, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"Futbolcularımı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Savaştılar, savaşınca da neler yapabileceklerini gösterdiler. Daha önce böyle yürekli bir oyun ortaya koyabilselerdi bugün puanımız 14 değil, 24-25 olabilirdi. Yılmadan çalışacağız."

HEDEF SAKARYASPOR

Faturavizyon Kahramanmaraşspor deplasmanında 1-1 berabere kalan Giresunspor, gözünü iç sahada Sakaryaspor ile yapılacak karşılaşmaya çevirdi. Kahramanmaraş’tan karayolu ile dönen yeşil beyazlılar bugünü izin yaparak geçirdi.

BURAK CEZALI, 3 OYUNCU KART SINIRINDA

Bu arada Faturavizyon Kahramanmaraşspor deplasmanında sarı kart gören Burak Karaduman cezalı duruma düştü. Orta sahada görev yapan tecrübeli oyuncu cezası nedeniyle hafta sonu oynanacak Sakaryaspor müsabakasını tribünden takip edecek. Giresunspor’da Kıvanç Dağ, Ömer Kandemir ve kaleci Mehmet Ali Tunç da üç sarı kart ile sınırda bulunuyorlar.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF