SAKAT UĞUR KATILMADI

Yeşil beyazlı takımın tesislerde gerçekleştirilen antrenmana Nazilli Belediyespor maçında sakatlanan Uğur Işıkal katılmadı. Sakatlıkları nedeniyle Nailli Belediyespor deplasmanında oynanan maçta formalarından uzak kalan kaleci Mehmet Ali, Veysel ve Ümit Can Batman ise takımla birlikte idmana çıktı.

ULAŞ TAKIMA DÖNDÜ

Birkaç hafta önce yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakıldığı için kendisine verilen özel antrenman programıyla çalışan kaleci Ulaş, teknik direktör Ergün Penbe’nin işbaşına gelmesinin ardından affedilerek takıma dönüş yaptı ve takımla birlikte çalışmalara başladı.

Hırslı ve istekli görülen yeşil beyazlı takımın çalışmalarına yarın devam edeceği bildirildi.

5 DEPLASMANDAN 4’ÜNÜ 10 KİŞİ TAMAMLADI

Giresunspor, mücadele ettiği Kırmızı Grup'ta ilginç bir istatistiğe de imza attı. Deplasmanda oynanılan maçlarda kart görmeyi alışkanlık haline getiren Giresunsporlu futbolcular, bu haftaya dek deplasmanlarda oynanan maçlarda 4 kırmızı kart gördü. Yeşil beyazlılar, Polatlı Bugsaşspor, Çankırıspor, İstanbul Güngörenspor ve son olarak Nazilli Belediyespor maçlarını 10 kişi tamamladı. Yeşil beyazlılar sadece Turgutluspor deplasmanını 11 kişiyle bitirebildi.

YÖNETİCİ BÜK: "YILMADAN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi Azmi Bük, saha sonuçlarına kendilerinin de çok üzüldüklerini, ancak yılmadan çalışmalarına devam etmeleri gerektiğini kaydetti. EAzmi Bük, yönetim kurulu olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini de ifade ederek şunları söyledi:

"GERİYE BAKMAMALIYIZ"

"Saha sonuçları şu ana kadar istediğimiz gibi gitmedi. Sonuçta üzülüyoruz ama yılmamak lazım. Taraftarımızın sonuçlardan sonra takımımıza tepki gösterdiğini gözlemliyoruz ama böyle olmamalı ve sıkıntılı günlerde de 12'nci adamın desteğini arkamızda görmeliyiz. Devre arasında aksayan yerlere oyuncular almaya çalışacağız. Geriye bakmamak ve devre arasını beklemek lazım. Geriye baktığımızda olumsuz bir tablo var. Kalan 4 haftayı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Teknik direktörümüz Ergün Penbe, ilk defa bu ligde görev yapıyor. Ona destek olmak gerekir."


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF