SAKATLAR İYİLEŞTİ

Kendi sahasında oynadığı son üç maçında sadece 1 puan alabilen Giresunspor, Pendikspor müsabakasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Yeşil beyazlılar, daha sonra tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Giresunspor'da kırmızı kırmızı kart cezalısı Berkan’ın dışında eksik olmadığı bildirildi.

Sakatlığından dolayı bir süredir formasından uzak kalan Veysel ile kaleci Mehmet Ali’nin takımdaki yerlerini alabilecekleri, Fatih Şen ve Uğur Işıkal’ın ise görev verilmesi halinde oynayabilecekleri belirtildi.

PENBE TARAFTARLARI TRİBÜNE DAVET ETTİ

Teknik Direktörü Ergün Penbe ise Pendikspor karşısına mutlak galibiyet hedefi ile çıkacaklarını ve sahadan 3 puanla ayrılmak isteyeceklerini söyledi. Taraftarlarının tribündeki yerlerini almalarını da isteyen Ergün Penbe, şöyle konuştu:

"Giresun, bir futbol şehri. Taraftarımız futbolla yatıp kalkıyor. Şu anda saha sonuçları iyi olmadığından biraz kırılmış ve uzaklaşmış olabilirler. Ancak biz onları yeniden uyandırmak istiyoruz. O coşkuyu onlara yeniden yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız bu takıma güvensinler. Biz buraya güzel işlere imza atmak, Giresunspor’u tekrar layık olduğu yerlere taşımak için geldik. Pendikspor maçında tribündeki yerlerini alsınlar ve bizleri desteklesinler. Bu takımın morale ihtiyacı var. Şimdi tekrar birlik olma zamanıdır."

BAŞKAN BOZBAĞ TAKIMINA GÜVENİYOR

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ise Pendikspor müsabakasını kazanarak ligde çıkışa geçeceklerini kaydetti. Sıkıntılı günlerin üstesinden sadece kenetlenerek gelebileceklerine dikkat çeken Başkan Bozbağ, şunları söyledi:

"Ergün Penbe hocamızın iş başına gelmesinin ardından yeni bir hava yakaladık. Bu olumlu havayı artık puan sıralamasına da yansıtmak istiyoruz. Hedefimiz Pendikspor engelini kayıpsız geçmek ve ligde çıkışa geçmek."

Giresunspor'un yarınki maçta Mehmet Ali- Ömer Kandemir, Süleyman, Gökhan, Cihan, Burak Karaduman, Ramazan,Veysel Kılıç, Sezer, Ali Ölmez, Ümit Teke onbiriyle

çıkması bekleniyor.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF