8 HAFTADIR TRİBÜNDE YALNIZIM

Yerel bir televizyona açıklamalar yapan Başkan Bozbağ, Giresunspor’u gökten zembille inip almadığını, bu şehrin mülki amirleri ve ileri gelenleri ile görüşmeler yaparak göreve geldiklerini aktararak şunları söyledi:

"Protokol tribününde 8 haftadan bu yana tek başıma maç izliyorum. Herkes tatil akşamı evine gittiğinde biz ya deplasmandan dönüyor oluyoruz, ya da kulübe gidiyoruz. Kimseye küsme hakkımız yok ancak şehrimizin büyüklerinden destek bekliyoruz. İnşallah belediye başkanım, valim ve milletvekillerim bir şekilde birlik olur ve kulübe gereken desteği verirler. Giresunspor’un üzerindeki borç, şahısların kapatabileceği bir borç değil. Ekonomik destek alırsak devre arasında transfer yapabiliriz. Giresun’un tek markasına sahip çıkılmasını bekliyoruz. Ben ve yönetici arkadaşlarım ancak bu kadar sahip çıkabiliyoruz. Bu takım, Allah göstermesin bir alt lige düşerse o zaman bu tablonun altından kimse kalkamaz."

TRANSFERLER PENBE’NİN RAPORU DOĞRULTUSUNDA

Başkan Mustafa Bozbağ, teknik direktör Ergün Penbe’nin tecrübesi ve bilgi birikimine çok güvendiklerini ifade ederken de şunları söyledi:

"Devre arasında takımda kalacak veya gidecek oyuncularla ilgili hocamızın vereceği rapor çok önemli. Giresunspor formasının kıymetini bilmeyen, taraftarını hazmedemeyen, buranın neresi olduğunu bilemeyen veya halen idrak edemeyen arkadaşlarla devam etmeyi düşünmüyorum. Bu konuda hocamızın raporunu bekliyorum. Oyunculara dört maç daha şans verelim. Taraftarlarımız dört hafta daha sabırlı olsunlar. Giresunspor için kim terini akıtıyor, kim akıtmıyor biz görüyoruz."

PENDİKSPOR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Giresunspor, cumartesi günü sahasında oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına devam etti. Tesislerinde çalışan yeşil beyazlılar, yarın maçın oynanacağı Atatürk Stadı'nda taktik çalışması yapacak. Antrenmanlarda futbolcularına Pendikspor karşısında yapmaları gerekenleri anlatan Penbe, 3 puanla ayrılmaları gerektiğini belirtti.

YEŞİLGİRESUN BELEDİYESPOR’UN BASKET MAÇINI İZLEDİLER

Yeşil beyazlı oyuncular ve teknik ekip, dün akşam Yeşilgiresun Belediyespor’un Vestel ile oynadığı maçı izledi. 19 Eylül Spor Salonu'ndaki maça izlemeye gelen ekibe yöneticiler de katılırken salondaki taraftarlar, futbolculara büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar Giresunspor’dan da galibiyet beklediklerini söylediler.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF