Maçın oynanacağı Old Trafford Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Sarı-kırmızılı futbolcular Muslera ile Melo da katıldı. Maçla ilgili konuşan Terim, takımının çok iyi bir oyun çıkaracağına inandığını belirterek, "Deyim yerindeyse çatır çatır oynayacaklar" diye konuştu. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden tek takım olduğunu ifade eden Fatih Terim şöyle konuştu: "Manchester dünyanın her yerinde sevilen ve sayılan bir takım. Bu yüzden takımın yarın ki maç için konsantrasyonunun yüksek olması normal. Ben tek başıma değil, oyuncularım ve kulübümle bütünüm. Oyuncular işin en önemli kısmını halledecekler inşallah. Başlangıcın burada olması hem iyi, hem kötü. İyisi, Manchester ile her türlü oynayacaksınız. Kötüsü, birinci maçı Cluj ve Braga ile ilk maçları oynayıp daha sonra burada oynamak, 5-6 yıldır Avrupa'da olmayan Galatasaray için iyi olabilirdi."

OLAYLAR BÜYÜMEDEN BASTIRILDI

Sarı kırmızılı takımı Manchester Havaalanı'nda karşılamaya gelen Galatasaraylı taraflarla polis arasında çıkan tartışmayla ilgili sorulan soru üzerine Terim, olayı büyümeden tatlıya bağlandığını söyledi. Terim, "Otele geldiğimde duydum. Sabah Manchester'da bir hadise olmuş. İki polis öldürülmüş. Bunu bilmiyordum. Bu yüzden polisi anlayışla karşılamak lazım" diye konuştu.

MELO'DAN BREZİLYA TEKNİK DİREKTÖRÜNE MESAJ

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Felipe Melo, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Mano Menezes'e mesaj gönderdi. Manchester United Teknik Direktörü 'Sir' Alex Ferguson'un, 'Melo Avrupa'nın önemli orta saha oyuncularından biri' şeklindeki yorumu ile ilgili açıklama yapan Brezilyalı yıldız, Milli Takım Teknik Direktörü Mano Menezes'e çağrıda bulundu. Ferguson'un kendisi için söylediği sözlere teşekkür eden Melo, "Alex Ferguson benim için yaşayan efsanelerden biri. O'nun hakkımdaki bu görüşleri beni çok gururlandırdı. Keşke Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Mano Menezes de böyle düşünseydi" dedi.

Kaleci Fernando Muslera ise yarın Manchester United karşısında kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak olmasından dolayı heyecanlı olduğunu söyledi.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Sarı-kırmızılı takım, Manchester United maçının hazırlıklarını maçın oynanacağı Old Trafford Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan çalışmanın ilk 15 dakikasında basın mensuplarının görüntü almasına izin verildi.



 GY (RT)