"YİNE ATACAĞIMI SANDIM"

Penaltıyı kaçırdığı için hem bordo beyazlı camiayı çok üzdüğünü belirten Göksu, kendisinin des çok üzüldüğünü vurgularken şöyle konuştu:

"Ama maalesef zaman geri gelmiyor. Hem takım puan kaybettiği için hem de arkadaşlarımı mahçup durumda bıraktığım için çok üzüldüm. O anda sorumluluk almam gerektiğini hissettim. Çünkü daha önce de takımımda penaltı kullandım. Yine atacağımı ve puan kazandıracağımı düşündüm. Ama nasip olmadı bu sefer. Elazığ'a gönül verenlerden özür diliyorum. Bunu telafi etmek için daha iyi çalışacağım."

YILMAZ VURAL:"PENALTI ATIŞINDA KURAL HATASI YAPILDI"

Teknik direktör Yılmaz Vural ise Galatasaray maçında Göksu'nun kullandığı penaltı atışı sırasında Melo'nun topa vurulmadan adım atarak kural hatası yaptığını savunurken şöyle konuştu:

"MELO DA OYUNDAN ATILMALIYDI"

"Yönetim kurulundan rica ettim. Buna itiraz etmemiz gerektiğini söyledim. Çünkü tamamıyla bir kural hatası. Topa vurulmadan kaleci yerini terkedemez. Bir kuralı ihlal edildi. Dolayısıyla tabiki kaçan bu penaltının yanında hakemin cesaretsiz tavrı çok önemli. Çünkü Melo'ya bir de sarı kart gösterip onu da çift sarı karttan oyundan atması gerekiyordu. Yani böyle garip bir duruma düştük. İstemediğimiz bir şekilde en azından 1 puan alabilmemiz dahi mümkün bir maçı kaybederek tamamlamak zorunda kaldık. Ama oyunun geneline baktığımda ben futbolcularımın gayretinden, oynamak isteğinden inanılmaz memnunum ve ayrıca taraftarlarımıza da minnet duyuyorum."

7 EKSİKLE ÇALIŞTILAR

Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sanita Boru Elazığspor'da Arif, Sezer, Ahmet Şahin, Bülent, Gökhan, Emre, Amr Zaki, çeşitli nedenlerle bugün yapılan idmana katılmadı. Amr Zaki'nin arka adalesinde önemli bir sakatlığı olduğu ve yaklaşık 15 gün oynayamayacağı öğrenildi.

VURAL: "4 MAÇI DA KAZANMAK İSTİYORUZ"

Eksikliklere rağmen oynayacakları 4 maçı da kazanmak istediklerini belirten Yılmaz Vural, şöyle devam etti:

"Bugün 7 eksikle çalışıyoruz. Bizim durumumuzda olan rakiplerimizin de çok zor maçları var. Dolayısıyla bu takımların hepsinin kaybetmesi olası. Kazanırsak eğer biz de yukarı çıkarız ve 12 puanlı takım sayısı artar. Hedefimiz 4 maçı kazanmak."


ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAF