Fenerbahçe’yi stadyuma getiren ve bu sırada bir camında çatlak meydana gelen otobüsün şoförü, maç çıkışında da bazı taraftarların otobüse yabancı madde attığını, bu sırada camların çatladığını belirterek, kafileyi havalimanına götürmeyi reddetti. Fenerbahçeli yöneticilerin ve kulüp görevlilerinin çabasına rağmen ikna olmayan otobüs şoförünün ısrarı üzerine başka yollar aranmaya başlandı. Fenerbahçe kafilesi için iki polis midibüsü futbolcu çıkışı önüne geldi. Bu sırada soyunma odasından çıkan Emre ve tercüman Samet Güzel’e koridorda birkaç kişi saldırmak istedi ancak çevredeki güvenlik görevlileri tarafından bu kişiler koridordan uzaklaştırıldı.

Saat 23.20 sıralarında perdeleri kapatılan iki polis midibüsüne binen Fenerbahçeli futbolcular ve yöneticiler havalimanına hareket etti. Güvenlik önlemleri altında havalimanına giden kafile, güvenlik nedeniyle de dış hatlar terminalinden uçağa alındı.


BAŞKAN SADRİ ŞENER’E YUMURTA VE ŞİŞE


Karşılaşmanın ardından stadyumdan ayrılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de protestoların hedefi oldu. Şener’i taşıyan arabaya bazı taraftarlar yumurta ve su şişesi fırlattı. Taraftarlar ayrıca “yönetim istifa” diye tezahürat yaptı.


ÖA (TM/SSA)