Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan özel uçak ile Madrid'e giden Fenerbahçe'nin kurmaylarının hedefinde hangi futbolcu ya da futbolcular var kesin olarak bilinmiyor ama bazı ipuçları ve toplanan istihbarata göre bomba isimlerden bir veya ikisi bu uçakla İstanbul'a dönebilir.

Peki, bu isimler kimler ?

Fenerbahçe'nin hedefindeki ilk 2 isim Real Madrid'te forma şansı bulamayan Lassana Diarra ve Fernando Gago.

Lassana'yı futbolseverler iyi tanıyor ve 1 yıldır Fenerbahçe'ye transferi gündemde. Alacağı ücret ise sorun yaratıyor. Bir diğer Real Madrid'li isim Fernando Gago da Fenerbahçe'ye çok yakın. Geçen sezonu Roma'da kiralık olarak oynayan Arjantinli oyuncu Real Madrid'in kadrosunda yer alıyor ve 1 yıllık daha sözleşmesi var. 26 yaşındaki futbolcu gelirse Lassana'dan vazgeçilecek...

Fenerbahçe heyetinin Madrid seferinde Nuri Şahin veya Hamit Altıntop operasyonu da yapılabilir. Nuri'nin 1 yıllığına kiralanabileceği, olmadığı takdirde Galatasaray'ın alamadığı Hamit Altıntop'a ama kiralık olarak ama bonservisini alarak Fenerbahçe forması giydirilebileceği konuşuluyor.

Stoper konusunda ise B.Leverkusen forması giyen milli futbolcu Ömer Toprak da takip edildi ancak listede Atletico Madrid'ten Godin ve Miranda da var.


UD(UD/FG)