Antalya'da Mardan Stadı'nda oynanan karşılaşmada bu heyecanı ilk kez yaşayan bir isim vardı ki, geleceği parlak gözüktü.

Fenerbahçeli Oğuz Mataracı...

Alt yapısından son yıllarda A takıma oyuncu monte edemeyen Fenerbahçe, önümüzdeki 2-3 yıl içinde yeni bir yıldız yaratacağa benziyor.

Denizlispor'dan alınan Recep Niyaz, Bucaspor'dan alınan Salih Uçan genç yetenekler ama U-19 takımındaki Oğuz Mataracı alt yapıdan yukarılara tırmanacak yeni bir isim olma yolunda.

Kıvırcık saçları ile Salih Uçan'a benzeyen Oğuz Mataracı takım arkadaşı ile birlikte U-!9 milli takımı için ter dökmeye başladı.

Teknik direktör Feyyaz Uçar yönetimindeki milli takımın UEFA U-19 Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alan Mataracı dünkü ilk milli maçında Portekiz karşısında iyi bir performans sergiledi.

"SABIRLA BEKLEYECEĞİM"

18 yaşındaki Oğuz Mataracı maçın ardından DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada; "İlk maçım umut vericiydi. ilk maçımda heyecanlıydım ama iyi oynadığımı düşünüyorum. Fenerbahçe için bekliyoruz, hocalarımızın bizi görmesini bekliyoruz. Yeteneklerimizi sergilemek ve onların dediklerini yerine getirmek için çaba harcıyoruz. Hocalarımız, en iyi zamanı bekliyor bizim için...İnşallah en iyi zamanda da çıkarız yukarı, A takıma kadar yükseliriz ve kalıcı oluruz" diye konuştu.


UD(UD/FG)