Son iki günde yaşanan gelişmeler G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim’i derinden etkiledi. Peki neydi bu gelişmeler? Birincisi; Başkan Ünal Aysal’ın yönetim kurulunu değiştirmek için seçimli olağanüstü genel kurul kararı alması... Bu, Fatih Terim’e yakın olan isimlerin tasfiye edileceği şeklinde yorumlandı. İkincisi, G.Saray’ın görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği ve transferini cepte gördüğü Alper Potuk’un F.Bahçe’ye gidişi...

İKİ GELİŞME MORALİNİ BOZDU

İŞTE bu iki şok gelişme Terim’in moralini bozdu. Öyle ki, yönetici Abdurrahim Albayrak’ın ev sahipliğini yaptığı Altur’daki şampiyonluk yemeğinin 1 numaralı konusu, elden kaçırılan Alper Potuk’tu. Yılın transfer çalımını yiyen G.Saray’ın şampiyonluk yemeğinde tüm gözler Fatih Terim’in üzerindeydi. Ancak, İmparator’un morali bozuktu.

SİTEM EDİP, ELİNİ SALLADI

ÖNCEKİ günkü iki gelişme nedeniyle de üzgün olan Terim’le Abdurrahim Albayrak arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Fatih Terim, bu transferle yakından ilgilenen Abdurrahim Albayrak’a sordu: “Hani ne oldu Alper?” Abdurrahim Albayrak, “Hocam, sözleşmesi cebimde. Henüz bitmedi” karşılığını verince İmparator, sitemkâr bir tavır takınıp “Elimizden kaptılar” dercesine elini salladı.

OYUNCUNUN TERCİHİ DAHA ÖNEMLİ

G.SARAY İkinci Başkanı Ali Dürüst ise, Alper Potuk olayını şu şekilde yorumladı: “Biz  bütün fedakarlığı yaptık. Dün (önceki gün) de bir mutabakata varılmıştı. Özellikle oyuncunun tercihi önemlidir. Bu süreç devam ediyor. Bir de kulübün bunu kabul etmesi lazımdır. Biten bir şey yok şu ana kadar. Kulübümüzün adına uygun olan neyse biz onu yaparız.
 ESKİŞEHİR Başkanı Halil Ünal ile mutabakat sağlanmaştı. Ancak bir-iki gün içinde ne değişti bilmiyoruz. Şaşırdık.”

Bize ‘GS’liyim’ dedi

Albayrak, Alper Potuk’la ilgili soruya işte bu karşılığı verirken, henüz hiçbir şeyin bitmediğini ileri sürdü.

Fatih Terim’in “Hani ne oldu Alper?” diyerek hesap sorduğu yönetici Abdurrahim Albayrak, “Alper bize G.Saraylı olduğunu söyledi. Henüz biten bir şey yok. Bekleyip göreceğiz” diyerek kafaları karıştırdı. Dünkü yemekte konuyla ilgili soruları yanıtlayan Albayrak, şunları söyledi:

EL SIKIŞTIK AMA...

“HALİL Ünal’la defalarca görüştük. Bizden Necati’yi istediler, verdik.  Dostluğumuz başladı. En son Alper için bir araya geldik. El sıkıştık. O gün anlaştık ama böyle bir gelişme oldu. Biz belli bir fiyat üzerinde anlaştık. Bekleyip göreceğiz!”