Nike'ın dünyanın en iyi amatör oyuncularını bulmak için başlattığı, 'The Chance' programına Türkiye'den katılacak 3 şanslı genci seçecek olan Emre Aşık, Bursa Kültürpark Spor Tesisleri'nde genç yetenekleri izledi, beğendiği oyuncuları temmuz ayında İstanbul'da gerçekleşecek Türkiye finaline davet etti. Aşık, "Bu üçüncü bölgedeki çalışmalarımız. Yetenekli oyuncular arıyoruz. Ben de Bursalıyım. Eminim ki buradan da yetenekli genç kardeşlerimizi bulacağız. Temmuz ayında Nike'ın seçmeleri var. Buradan çıkan çocuklar, Türkiye seçmelerinden sonra aralarından belirlenecek 3 oyuncu Barcelona'daki finallere gidecek" diye konuştu.

"BASKIYI KALDIRAN GALİP GELİR"

Emre Aşık, yarın şampiyonu belirleyecek Fenerbahçe-Galatasaray maçını da değinirken şunları söyledi:

"Final maçı. Galatasaray her ne kadar özellikle Kadıköy'de stres altında da oynasa, final maçlarını çoğunlukla kazanan taraftır. Galatasaray'ın şampiyonluğu alacak sonuçla ayrılacağına inanıyorum. Fenerbahçe kendi saha seyirci avantajını kullanmak isteyecek. Dakikalar ilerledikçe o sinirlere hakim olma uzayabilecek. Baskı hissedecekler. Bu baskıyı kaldırabilen galip gelecektir."

"BURSASPOR'UN BAŞARISIYLA GURUR DUYUYORUM"

Bursalı olarak Bursaspor'un başarısıyla gurur duyduğunu sözlerine ekleyen Aşık, "Ertuğrul Sağlam'la inanılmaz ivme kazandılar ve şampiyonluk yaşadılar. Kupa finali var. Neden Türkiye Kupası Bursaspor'un olmasın. Bursa, şehir olarak da hakediyor, camia olarak da, taraftar olarak da. Bursaspor'a başarılar diliyorum" dedi.