Basın toplantısı düzenleyen Levent Numanoğlu, Diyarbakırspor olarak ligde oynayacakları 3 maçın ilk ikisinden 6 puan çıkartmaya çalışacaklarını belirtirken şöyle dedi:

"Takımımda Metin Akçan, İbrahim Nazlıcan ve Suat Temircan sakat. Bunların dışında eksiğimiz yok. Ofspor’dan 3 puanla dönmek için bütün gücümüzü kullanacağız."

Takım kaptanı Erkan Vurhan ise , "Bu 3 maçımızdan en az kayıpla ayrılmamız için elimizden geleninden çok daha fazlasını yapmak durumundayız. Ofspor deplasmanından da galibiyetle döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Diyarbakırspor 2’nci Başkanı Mahmut Yaşa'da kümede kalma mücadelesi verdikleri Tokatspor yönetiminin yaptıkları açıklamaları talihsizlik olarak değerlendirerek şunları söyledi:

"Diyarbakırspor sıradan bir takım değildir. Türkiye’de 3 büyüklerden sonra en büyük taraftar potansiyeline sahip 4’üncü kulüptür. Bu tür açıklamalar onlara zarar verir. Biz bu konuda başka bir şey söylemek istemiyoruz, işimize bakıyoruz. Kimse bundan böyle bize çamur atmasın."

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Diyadin Gezer'de takımın ligde kalması amacıyla sivil toplum örgütleri ve eski yöneticilerden oluşturdukları komisyonun büyük çaba sarfettiğini belirtti, "Her maçı izleyerek onların yanında yer aldığımızı gösteriyoruz. Deplasmandaki Ofspor maçını izlemeye de gideceğiz. İmkanı olan taraftarlarımızı da Ofspor maçında takımlarına destek vermeye çağırıyoruz" dedi.


SK(GG/AÖ) (FOTOĞRAF)