ABDULLAH GÜL: "HEM BEŞİKTAŞ'A, HEM DE DİĞER KULÜPLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM"


"BUGÜN BEŞİKTAŞ TAKIMININ ZİYARETİ SIRASINDA BU BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI GÖRDÜM; ÇOK MEMNUN OLDUM"


GÜL, TWITTER HESABINDAN KABULE İLİŞKİN FOTOĞRAFLAR PAYLAŞTI


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri ile erkek basketbol takımını Tarabya Köşkü'nde kabul etti.


Şampiyon Beşiktaş Milangaz Basketbol takımı oyuncuları Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü 3 kupayla birlikte ziyaret etti.


Köşke çıkan Başkan Fikret Orman ve yönetciler ile basketbol takımı, Cumhurbaşkanı Gül'e 38 numaralı forma ve Feda tişörtü hediye etti.


"BEŞİKTAŞ TAKIMININ ZİYARETİ SIRASINDA BU BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI GÖRDÜM; ÇOK MEMNUN OLDUM"


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ayrıca, Twitter hesabından Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri ile Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı'nı kabulüne ilişkin fotoğraflar paylaşarak, "Beşiktaşlı olduğumu biliyorsunuz. Beşiktaş bu yıl futbolda başarılı olamadı, ama basketbolda çok başarılı oldu. Hem Beşiktaş'a, hem de diğer kulüplerimize başarılar diliyorum. Bugün Beşiktaş takımının ziyareti sırasında bu başarının tesadüf olmadığını gördüm; çok memnun oldum" ifadelerini kullandı.


Öte yandan Gül, ziyarette kendisine hediye edilen "38 Numara" formanın da görüldüğü bir fotoğraf ile kupalarla çekilen ayrı bir fotoğrafı paylaştı.


Gül'ün Twitter'dan paylaştığı sözler şöyle;


"Beşiktaş kulübü yöneticileri, erkek basketbol takımı teknik heyeti ve oyuncuları bugün kupalarıyla birlikte beni Tarabya'da ziyaret etti. Beşiktaş bu yıl EuroChallenge Kupası'nı, Beko Basketbol Ligi'ni ve Türkiye Kupası'nı kazanarak büyük bir başarıya imza atmış. Geçen ay yaptığım ABD ziyaretinde buluştuğum Milli basketbolcularımız Mehmet ve Ömer, Türkiye'nin NBA'e en fazla oyuncu gönderen ülke olduğunu söylemişlerdi. Bugün Beşiktaş takımının ziyareti sırasında bu başarının tesadüf olmadığını gördüm. Çok memnun oldum. Hem Beşiktaş'a, hem de diğer kulüplerimize başarılar diliyorum."


SİNAN BİLGİLİ - İSTANBUL / DHA (fotoğraflı)