Teknik direktör Engin Korukır tarafından A takım kadrosuna alınan Ozan Papaker, her geçen gün takıma uyum sağlıyor. U17 milli takım kadrosunda başarılı bir performans ortaya koyan Ozan, antrenmanlarda çok çalıştığını ve başarılı olmak istediğini söyledi. Papaker, “Hocalarımın verdiği eğitimle iyi bir performans yakaladım. Daha çok çalışarak iyi yerlere gelmek istiyorum. Çaykur Rizespor’a layık olmak için elinden geleni yapacağım. Hocam şans verirse başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.

KENAN YİNE YOK

Bu arada sakatlığı süren Kenan’ın önceki hafta takımla birlikte düz koşulara başladığı, ancak baldırındaki açılmanın yeniden nüksettiği belirtildi. Bu hafta Samsunspor karşısında yerini alabileceği ifade edilen tecrübeli oyuncunun yeniden nükseden sakatlığı nedeniyle 1 hafta daha takımdaki yerini alamayacağı öğrenildi.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Çaykur Rizespor-Samsunspor maç biletleri de satışa çıktı. Bilet fiyatları maraton tribün 20, kale arkaları ise 10 TL olarak belirlendi. Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, taraftarların Samsunspor maçında tribünleri doldurmasını istedi, “Karadeniz derbisinde Samsunspor ile karşılaşacağız. Bu maçta taraftarımızın stadı doldurmasını istiyoruz. Stadyumu bir panayıra çevirsinler. Tek eksiğimiz olan taraftar sıkıntısını da aştığımızda bizi kimse tutamaz” diye konuştu.