Konyaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden teknik direktör Korukır, "Çok önemli bir rakiple oynayacağız. Futbolcularımız bu maçın önemini biliyor. Deplasmandan alacağımız üç puan gelecek hafta oynayacağımız Kayseri Ercispor maçı öncesi moralimizin yükselmesini sağlayacak. Tek düşüncemiz var o da üç puan alıp dönmek. Tesadüfen değil hak ederek üstünlük sağlayarak rakibimizi yenmek istiyoruz. Başka düşüncemiz yok. Beraberliği sadece teselli olarak görürüz" dedi.

Sezer Özmen ve Çetin Güngör'ün uzun süre takımla birlikte olamayacağını ifade eden teknik direktör Korukır, "29 kişilik çok değerli bir futbolcu kadromuz var. Yeri dolmayacak kimse yok. Bütün futbolcularımıza inancımız ve güvencimiz tam" diye konuştu.

3 PUANI ALACAĞIZ

Çaykur Rizesporlu Fahri, Cenk ve Kenan da Konyaspor maçında 3 puanı alan taraf olmak istediklerini söyledi. Fahri, iyi bir çıkış yakaladıkları ve ligde hedefe ulaşacaklarını belirterek, Konyaspor engelini geçerek sahalarındaki Denizlispor beraberliğini telafi edeceklerini kaydetti. Cenk ise deplasmanda son iki maçı kazandıklarını hatırlattı, buna üçüncü galibiyeti eklemek istediklerini vurguladı. Kenan da sakatlığının geçtiğini ve mücadeleye hazır olduğunu söyledi.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BAŞKAN TELEFONLA MESAJ YOLLADI

Bu arada Kurban Bayramı nedeniyle Mehmet Cengiz Tesisleri'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Teknik direktör Engin Korukır ile futbolcuların yanı sıra Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, Çaykur Rizespor’un Ankara Temsilcisi Hasan Kartal da törene katıldı. Kulüp Başkanı Metin Kalkavan da telefonla arayarak teknik heyet ve futbolcuların bayramını kutladı. Mehmet Al’ın elinde bulunan telefonun açılan hoparlörü aracılığı teknik heyet ve oyunculara seslenen Çaykur Rizespor Başkanı Kalkavan, Konyaspor maçında ellerinden gelen mücadeleyi sergileyerek 3 puanı almalarını istedi.

KONYA’YA GİTTİLER

Bugün Mehmet Cengiz Tesisleri'nden ayrılan kafileyi Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı el sallayarak uğurladı. Trabzon’dan uçakla Ankara’ya oradan da karayolu ile Konya’ya geçerek kampa girecek olan Çaykur Rizespor, hazırlıklarını Selçuk Üniversitesi tesislerinde sürdürecek.

Çaykur Rizespor'da sakatlıkları bulunan Serhat ve Çetin'in yanı sıra Şahin Ali Terzi kafilede yer almadı.


MK(TM/SÖ) (FOTOĞRAF)