Boluspor maçının ardından 1 gün izin yapan Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Akhisar Belediye maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Giray Bulak, Akhisar Belediye ile tarihi bir maça çıkacaklarını belirterek, bir puan öndeki rakiplerinin kendilerine göre daha avantajlı olduğunu söyledi. Rakibe  beraberliğin yeteceğine dikkat çeken Bulak, şöyle konuştu:

“O nedenle galibiyet için sahaya bütün gücümüzü yansıtacağız. Alacağımız galibiyetle Rizelilere bayram havası yaşatmak istiyoruz. Her iki takım için de bu maç 34 maça bedel. Kendi evimizde final maçı oynayacağız. Mutlaka galibiyet lazım. Bu maçların oyuncusu olmaz. Hangi oyuncu oynarsa oynasın kendini ortaya koyacaktır. Ancak  taraftara çok iş düşecek. Sakin, rahat, güler yüzlü ve kendinden emin olmak lazım. Biz bunları yapabilen bir ekibiz. Bu maçı kazanmak için her şeyi yapacağız.”

HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

Taraftarlara da seslenen Bulak, “Karadeniz insanı çabuk heyecanlanıyor. Bu bizim yapımızda var. Bunu engelleyemeyiz çünkü genetik bir özellik. Ama bununla yaşamayı bileceğiz ve buna karşı koymayacağız. Ne yapabileceğimizi hep beraber çözeceğiz. Taraftarımızı biliyoruz, kendimizi biliyoruz. Buna göre davranacağız. Taraftarımızın desteği ile hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

Çaykur Rizespor takım kaptanı kaleci Ramazan ise, Süper Lig'e çıkmak için önlerinde sadece son 90 dakika kaldığını hatırlatarak, “Bu hafta ölüm kalım maçına çıkacağız. Tüm takım arkadaşlarım galibiyet inancında. İnşallah bu maçtan sonra mutlu sona ulaşacağız” dedi.

ÇAYKUR RİZESPOR KAPILARINI KAPATIYOR

Bu arada hafif sakatlığı bulunan Jallow, yapılan antrenmana katılmazken sakatlığı geçen Cenk Ahmet ise takımla birlikte çalışmada yer aldı. Futbolcuların morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Çaykur Rizepspor, yarından itibaren antrenmanlarını basına ve seyirciye kapatacak.