KIRILMA NOKTASI

Engin Korukır, Şanlıurfaspor ile çok kritik bir maç oynayacaklarına işaret ederken şunları söyledi:

"4 haftadır düşüşteyiz. Kadrodaki önemli oyuncuların çeşitli nedenlerle sahada olmaması elbette sonucu da etkiliyor. Son 4 hafta ideal kadromuzla sahaya çıkamadık. Şimdi önümüzde çok ama çok önemli bir maç var. Kazandığımız zaman eski havamızı bulacağımızı biliyorum. Kaybedilen puanlarla üzdüğümüz taraftarımızın da gönlünü almak zorundayız."

JALLOW'A ÇOK ÜZÜLDÜM

Korukır, Ousman Jallow'un sakatlanmasına çok üzüldüğünü vurgularken de şöyle konuştu:

"Futbolda her şey olur. Puan kazanırsın ya da kaybedersin. Ama Jallow gibi karakterli ve iyi bir oyuncunun sakatlanması, galibiyetin sevincinden de mağlubiyetin üzüntüsünden de daha önemli. Jallow'un sakatlanmasına çok ama çok üzüldük. Tedavisi devam ediyor. Dizinde eski bir yırtık vardı. İlk yarıyı kapattı. Sakatlığı inşallah 2'inci devreye yansımaz."

KAPTANLAR UMUTLU KONUŞUYOR

Yeşil mavili takımın 2 kaptanı Fahri ve Mehmet Al ise Şanlıurfaspor maçıyla yeni bir sayfa açacaklarına inandıklarını dile getirdi. Son haftalarda iyi sonuçlar alamamaktan yakınan Fahri, kalan 4 maçı kesinlikle kazanmak zorunda olduklarını söyledi, "Kötü gidiş duracak, tırmanış yeniden başlayacak" diyerek umudunu dile getirdi.

Mehmet Al ise, son haftalarda yaşanan sakatlıkların puan kayıplarında çok etkili olduğuna dikkat çekti ve "Şanlıurfaspor maçı ile lige yeni bir başlangıç yapacağız. Kadromuz bu kötü günleri geride bırakacak güçte" diye konuştu.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF