ZOR BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

Konuk edecekleri Karşıyaka ile zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden teknik direktör Engin Korukır, "Karşıyaka güçlü ve tecrübeli bir ekip. Ligde iyi bir çıkış yakaladılar. İki takım da Süper Lig'e çıkma mücadelesi veriyor. Bu yüzden maç müthiş bir kapışmaya sahne olacak. Çok zor bir maça çıkacağız. Kazanıp yeniden avantajlı duruma geçmek istiyoruz. İzleyenler maçtan çok keyif alacak ve futbola doyacak "dedi.

"İYİ ÇALIŞIRSAN İYİ SONUÇ ALIRSIN"

Başarıya giden yolun çok çalışmaktan geçtiğini ifade eden Korukır, "Umut ederek süper lige çıkılmaz. Bunun için çok çalışmanız ve maçlarınızı kazanmanız gerekir. Futbolcularım en küçük antrenmanda dahi ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Benim en önem verdiğim sözlerden biri, " İyi çalışırsan iyi sonuç alırsın." diye konuştu.

BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDAYIZ

İlk yarıda kalan 6 maçın zorlu ve önemli olduğunu vurgulayan teknik direktör Engin Korukır adam, Karşıyaka maçının zor mücadele olacağına işaret ederek şunları söyledi: 

"Ligde kendi sahamızda oynadığımız son 2 maçta berabere kaldık. Son deplasman maçında ise hakemlerin hataları ile mağlup olduk. Bu haftadan itibaren galibiyet serisi başlatmak zorundayız. Bu nedenle Karşıyaka maçına büyük önem veriyoruz. Bu maçı kazanmak zorundayız. İlk yarı hedefimiz olan en az 35 puanı yakalamalıyız"

YÖNETİCİ KORAY DENİZ : "TARAFTAR MORAL VERMELİ"

PTT 1.Lig'de oynadığı son 2 maçtan sadece 1 puan çıkaran Çaykur Rizespor, kötü gidişi durdurmanın hesaplarını yapıyor. Karşıyaka karşılaşmasıyla birlikte çıkışa geçeceklerini ifade eden Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi Koray Deniz, taraftarların takımına sahip çıkmasını beklediklerini söyledi. Koray Deniz, "Oyuncularımızın şu anda her şeyden çok morale ihtiyacı var. Rizespor olarak bu sezon kesinlikle Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bunu herkes bilsin. Futbolcu arkadaşlarımız Karşıyaka maçında taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacak. Son iki maçta hesapta olmayan puanlar kaybettik. Bunda hakem hatalarının rolü büyük oldu. İstediğimiz sonuçları alamadık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Artık hedefimiz ligin başında olduğu gibi galibiyet serisi yakalamak. Bunun için tek eksiğimiz moral. Bunu verecek olan taraftarımızdır" dedi.

FORVET İDDİALI

Çaykur Rizespor’un golcüleri Uche Kalu, Ousman Jallow ve Cenk Ahmet Karşıyaka maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Cezası nedeniyle Adanaspor maçında oynamayan Uche Kalu, "Yarış devam ediyor. Final haftalarına girdik. Bizim tek bir hedefimiz var o da Rizespor’u süper lig’e çıkartmak. Bu yoldan dönüş yok” derken, futbolda geriye bakılmayacağını söyleyen Jallow ise, "Takım olarak iyi çalışıyoruz. İki haftalık duraklama dönemine Karşıyaka maçıyla son vereceğiz. Alacağımız başarılı sonuçlarla kayıplarımızı telafi edeceğiz” diye konuştu. Ellerini taşın altını koyduklarını ifade eden Cenk Ahmet ise, "Rizespor’un 5 yıllık süper lig hasretini son vermek için canımızı dışımıza takarak mücadele edeceğiz" dedi. 


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF