Bulak, olağanüstü bir lig yarışı yaşadıklarını belirterek kalan haftaları değerlendirdi. Ortaya koydukları ve bundan sonra koyacakları performansın ligdeki durumlarının belirleyeceğini ifade eden Bulak, şöyle konuştu:

“Rizespor’un performansında ciddi artışlar var. Karşıyaka maçı geride kaldı. Şimdi önümüzde ligde kalma mücadelesi veren Sakaryaspor ile ligden düşmesi kesinleşen Güngören Belediye maçları var. Öncelikle Sakarya maçını kazanmak zorundayız. Rakibimizin durumu ortada. Böylesine önemli bir maçta bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza galibiyetin yanında keyifli bir futbol izlettirmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz.”

KAZANMAYI SEVİYOR VE BİLİYORUZ

Göreve geldiğinde Rizespor’un ligde en fazla gol atan ve en faza gol yiyen takım olduğunu ifade eden Bulak, “Bende işe öncelikli olarak birinci bölge olan defanstan başladım ve bu kötü gol yeme alışkanlığını giderdik. Kazanmayı seviyor ve biliyoruz. Takım savunması oturmuş takımlar lige her zaman ortaktır. Benim için ligde en büyük umut veren şey takımın savunması oturtmuş görünmemiz. Bunu başardık. İlerleyen haftalarda ofansif kaliteyi biraz daha ortaya koyacağız" diye konuştu.