Alabalık çiftliğinde verilen yemeğe, yeşil mavili futbolcular, teknik kadro ile yöneticiler katıldı. Çaykur Rizespor’u ilçelerinde konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Kaymakam Çiçek, "İlçemize gelmeleri bizde tatlı bir heyecan oluşturdu. Güneysu’nun kenetlenmesini sağladılar" dedi. Belediye Başkanı Ahmet Minder ise şunları söyledi:

"Çaykur Rizespor, hepimizin ortak sevdası. Bu sezona çok iyi bir başlangıç yaptılar. Bunun devamının geleceğine ve su sezon Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyorum. Güneysu’ya geldikleri için başta teknik direktörümüze ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Geçen sezon yine bizi ziyaret ettikten sonra Tavşanlı maçını kazanmışlardı. Bu sefer de Denizlispor maçını kazanacaklarına inanıyorum."

Yönetici Mustafa Baltacı ise yemekte kaymakam ve belediye başkanına üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu forma hediye etti.

FUTBOLCULAR BALIK AVINDA

Çaykur Rizesporlu futbolcuların yemeğin verildiği ala balık tesislerinin havuzunda balık avladılar. Kepçelerle havuzlardaki balıkları yakalamaya çalışan futbolculardan Jallow ve Şahin Ali, uzun uğraşlardan sonra birer tane balık tutmayı başardı. İlyas’ın balık avlama çabası ise başarısızlıkla sonuçlandı. Futbolcular da İlyas’a takılarak, "Sen zaten çift kale maçlarda da gol kaçırma rekoru kırıyorsun. Burada da balıkları kaçırdın. Bir tane bile avlayamadın" diye takıldılar.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF