"DÜŞÜŞE SON VERMEK İSTİYORUZ"

Yeşil mavili takımın teknik direktörü Engin Korukır, ligde son haftalarda bir düşüş dönemi yaşadıklarını belirterek bunu aşacaklarını söyledi. Beş haftadır yaşadıkları puan kayıplarına Ankaragücü maçında son vermek istediklerini ifade eden Engin Korukır, şöyle konuştu:

"FIRSATI KAÇIRMAMALIYIZ"

"Son haftalarda 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak önemli puan kaybı yaşadık. Ligde kimin kimi yeneceği belli değil. Elimize geçen fırsatları kaçırmamamız gerekiyordu. Sakatlıkları mazeret olarak göstermiyoruz. Ancak olmaması gereken kayıplar, sakatlıklar bizi etkiledi. Mazeret olarak söylemiyorum. Çünkü ne kadar önemli oyuncunuz hasta sakat olursa olsun diğer oyuncularınızın hazır olması lazım."

"ÇOK ZOR BİR MAÇ"

Sezona, maç başına 2 puan hedefi ile başladıklarını belirten Engin Korukır, "Belirlediğimiz hedefin altında kaldık ancak gidişata bakıldığında hiçbir takım bu puan barajını yakalayamayacak. Ankaragücü ile mücadele edeceğiz. Çok zor bir maç. Artık kolay maç yok. Rakiplerimiz de bizim gibi maça zor gözüyle bakıyor. Ankaracü'nü yenecek güce sahibiz. Buna inancımız var" dedi.

KALU’NUN DURUMU BELİRSİZ

Ankaragücü maçı öncesi yeşil mavililerde Jallow, Hakan ve Çetin’in sakatlıklarının sürdüğü açıklandı. Sakat olan Uche Kalu’nun da oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı bildirildi.

HAVAALANINDA KARŞILAMA

Bu arada Çaykur Rizespor kafilesi, bu sabah uçakla Ankara’ya gitti. Rize Dernekler Federasyonu'da yeşil mavili takımı, Ankara Esenboğa Havaalanı'nda karşıladı. Taraftarlar, takımlarını Ankaragücü maçında da yalnız bırakmayacaklarını belirttiler.

Çaykur Rizespor’un Ankaragücü karşısına muhtemel şu kadro ile çıkması bekleniyor.

Loriya- Sezer, Onur, Murat, Orhan- Cenk, Fahri, Hassan, Cumali- Erhan, Kalu (Mehmet)


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF