Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Onur, önemli olanın sezonun sonunu getirmek olduğunu ifade etti. Takımın Süper Lig'e çıkma mücadelesi verdiğini ve son 4 yıldır talihsizlikler yaşadığını ifade eden Onur, şunları söyledi:

“Ancak bu talihsizliklere bu sezon son vereceğiz. Şunu net bir şekilde demagoji yapmadan söyleyebilirim. Arkadaşlık ortamı mükemmel. Takımda uyum son derece iyi. Çok güzel bir ortam var ve hocalarımız bizimle müthiş şekilde ilgileniyorlar. Diyaloglarımız çok iyi. Ayrıca yönetim kurulunun da bize ilgileri oldukça fazla. Taraftarımız da yanımızda ve bunlarla birlikteliğimiz üst düzeyde. Bize karşı çok yakınlar. Bu birlikteliğimizle sezon sonu hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz.”

GÖZTEPE KARŞISINDA HEDEFİMİZ 3 PUAN

Pazar günü deplasmanda Göztepe ile oynayacakları maçın önemli olduğunu ifade eden Onur, “Rakibimiz çok büyük paralar harcayarak takım kurdu. Ancak 3 maçta sıfır çekerek kritik bir konuma geldiler. Futbolda her şey var. Çünkü ne zaman ne olacağı belli olmaz. Şimdi Göztepe’nin tek hedefi var lider olan Rizespor’dan puan almak. Ama biz buna izin vermeyeceğiz” dedi.

LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Çaykur Rizespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, hafta sonu karşılaşacakları Göztepe'nin bu maça kadar aldığı sonuçların kendilerini ilgilendirmediğini belirterek karşılaşmaya 3 puan parolası ile çıkacaklarını söyledi. Baltacı, şöyle konuştu:

“Her hafta zor maçlar bizi bekliyor. Biz bunların bilincindeyiz. Ona göre hazırlıklarımızı yaparak maçlara çıkıyoruz. Bu haftada yine zor bir maç olacak. İyi bir hocası olan ve iyi transferler yapmış bir camiaya konuk olacağız. İzmir'deki hemşerilerimizin desteği ile bu maçtan üç puan alacağımıza inanıyorum. Yeşil mavili ekibimiz şu ana kadar aldığı sonuçlarla iyi bir izlenim verdi. Rize’deki taraftarlarımızı daha çok maça ilgi göstermelerini istiyoruz. Bu takım bizim değil tüm Rizelilerindir. Artık Rizespor’a sahip çıkmalıyız. Taraftar anlamında eksiğimiz var. Sahadaki futbolcular görevini yapacak, teknik kadro kenarda görevini yapacak, taraftarda tribünde görevini yapmalıdır. Onların desteği ile bu ligde biz başarıdan başarıya koşacağımıza inanıyorum. Yeter ki 12. adamımız arkamızda olsun. Şu an lider bir takımız. Bu liderliğimizi bu hafta alacağımız galibiyetle sürdürmek istiyoruz."

İZMİR’DE TARAFTAR ORGANİZASYONU

Bu arada teknik direktör Engin Korukır nezaretinde Göztepe maçının hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor’da antrenmana sakatlıkları bulunan Kenan ve Çetin katılmadı. Yeşil mavililer, taktik ağırlıklı çift kale maçla antrenmanlarını sürdürdü. Çaykur Rizespor kafilesinin cuma günü öğle saatlerinde İzmir’e hareket edeceği bildirildi.

Öte yandan Göztepe maçı için İzmir’de taraftarların organize olduğu ve takımlarını yalnız bırakmayacakları öğrenildi. Ege’deki Rizeli derneklerin taraftarları bu maça davet için çalışma yürüttüğü öğrenildi.



MK(TM/Aİ)