Engin Korukır, rakiplerinin çok koşan ve mücadele eden bir takım olduğunu, 3 puan hedefledikleri karşılaşmada istediklerini alarak sahadan ayrılmaları gerektiğini vurgularken şöyle dedi:

"Geçen hafta deplasmanda mağlup olduk, Samsunspor ise sahasında berabere kaldı. Rakibimiz bizden puan koparmak isteyecek. Göztepe maçını unutun. Bu karşılaşmaya odaklanıp çok iyi konsantre olmalıyız. İşimizi sıkı tutmazsak yine üzülebiliriz. Ancak sizlere güveniyorum."

Samsunspor’a karşı 90 dakika boyunca maçı kazanmayı hedefleyerek oynayacaklarını beliten Engin Korukır, "Böyle maçlarda rakipler kendilerini göstermek için ekstra oynarlar. Buna şans tanımayacağız. Samsunspor maçını gol yemeden kayıpsız geçmeliyiz. Bu maçtan sonra önümüzde zorlu bir periyot bizi bekliyor. Bu periyottan iyi sonuçlar alarak ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

"TEK HEDEFİMİZ VAR, O DA 3 PUAN"

Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı ise Samsunspor maçına kazanmak için çıkacaklarını dile getirirken şunları söyledi:

"Ligde her takım birbirine üstünlük sağlayabilecek güce sahip. Bunu geçen hafta Göztepe maçında gördük. Samsunspor’da ligin güçlü ekiplerinden biri. Aldıkları sonuçlar bunu ispat ediyor. Tek hedefimiz 3 puan. Geçen sezon da hakemlerden yana yaşadığımız talihsizlikler vardı. Samsunspor ile oynayacağımız maçı yönetecek olan Serkan Çınar’ın iyi bir yönetim göstermesi en büyük dileğim. Taraftarımız da bize destek olmalı."

KALU’DAN GOL SÖZÜ

Çaykur Rizespor’un tecrübeli golcüsü Uche Kalu, Samsunspor maçında taraftarlara gol sözü verdi. Ligin ilk 3 maçında 4 gol atan Kalu, şöyle dedi:

"Çaykur Rizespor’da kendimi mükemmel bir ortamda hissediyorum. Hiç bir sıkıntım yok. İnsanlar çok cana yakın. Gittiğim her yerde ilgi görüyorum. Her konuda yardımcı oluyorlar. Benim Rizespor ile sezon sonuna kadar anlaşmam var. Ama umarım uzun yılar hizmet ederim. Tabi en büyük hedefimiz de Süper Lig'e çıkmak. Takım arkadaşlarım ile birlikte bunu başaracağız. Samsunspor maçında inşallah gol atacağım."

Çaykur Rizespor’un Samsunspor karşısındaki muhtemel 11’i şöyle:

Loriya - Orhan, Onur, Serhat, Murat - Hakan, Fahri, Hossan, Cenk - Jallow, Uche


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF