"İKİNCİ YARI İYİYDİK"

Mavi yeşilli takımın teknik direktörü Engin Korukır, Kayseri Erciyesspor'la zorlu bir maç oynadıklarını, ilk yarıda ortaya koydukları futboldan memnun olmadığını, ikinci yarıdaki mücadelenin ise daha iyi olduğunu vurgularken şöyle dedi:

"İLK DEFA FRİKİTEN GOL ATTIK"

"İkinci yarıda oyunda üstünlüğü ele aldık. Haftalardır çalıştığımız frikik pozisyonundan ilk kez gol attık. Futbolcularım oyunu bırakmadı. Kayseri Erciyesspor karşısında maçın 90 dakika değil, uzatmalarının da olduğunu gösterdik. İlk yarı için özür diliyorum. İkinci yarı için futbolcularıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu takım 10 maçta 21 puan topladı. Ligin zirvesinde yer alıyor. Puan farkını artırmak isterdik ama olmadı. Zaman zaman puan kayıpları yaşayacağız. Ancak takımın mücadelesi iyi. Sakat oyuncuların da takıma dahil olmasıyla daha iyi olacağız".

KÖTÜ TEZAHÜRATA TEPKİ

Engin Korukır, karşılaşmadan sonra bazı olumsuz tezahüratların yaşandığını hatırlatırken de, "Üzücü tezahüratlarla bu takımın isteğini kırmasınlar. Eleştirilere saygımız var. Ama lütfen daha dikkatli olsunlar. Bize sahip çıkan taraftarlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Çünkü bu takım ligde puan farkıyla lider" diye konuştu.

2000'İNCİ GOL MURAT’TAN

Çaykur Rizespor’un 62 yıllık profesyonel lig tarihinin 2000'inci golünü Murat Sözgelmez, müsabakanın uzatma dakikalarında Kayseri Erciyesspor’a attı. Murat Sözgelmez, kulüp tarihine geçtiği için mutlu olduğunu söyledi. Bir grup taraftarın maç sonundaki tezahüratına tepki gösteren Murat Sözgelmez, "Taraftar yediğimiz golden sonra bize tepki gösterdi. 90 dakika bizi desteklemeleri gerekirdi. Bu yanlış" dedi.

Onur ise maçın ilk yarısında iyi bir futbol sergileyemediklerini ifade etti, "Talihsiz goller yedik. Maç sonunda 1 puanı almak bir başarı. Rakibimiz de güçlü bir ekipti. Gelecek hafta Adana deplasmanına gideceğiz. Bizi zor bir maç bekliyor" diye konutu.

LORİYA’NIN DURUMU İYİ

Bu arada Kayseri Erciyesspor maçının ilk yarısında net pozisyonları kurtaran kaleci David Loriya, devre arasında belindeki ağrı yüzünden oyundan alındı. Loriya’nın durumunun iyi olduğu ve teknik direktör Engin Korukır tarafından riske edilmediği için ikinci yarı oynatılmadığı belirtildi. Sakatlığı bulunan Hakan’ın da bu hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacağı açıklandı.


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF