Sezonun ilk haftasında deplasmanda Kayserispor'u Pinto'nun tek golüyle 1-0 mağlup edip lige 3 puanla başlamanın sevincini yaşadıklarını vurgulayan Serdar Aziz, iyi başlangıç yapma arzularını gerçekleştirdiklerini anlatırken şöyle dedi:

"Zorlu bir deplasmana gelmiştik. Kayserispor taraftarı bugün takımlarına iyi destek oldular. Biz takım olarak çok iyi mücadele ettik. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra işimiz daha da zor oldu. Biraz daha fazla defans yapmak zorunda kaldık. Bursaspor’a yakışan bir oyun oynadık. Arkadaşlarımı kutluyorum. Perşembe günü oynayacağımız Twente maçına moralli çıkacağız. Önümüzde çok yoğun bir maç trafiği var. İnşallah bu süreci en iyi şekilde atlatırız."

SAĞLAM AÇILIŞ

Teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam ile birlikte 4'üncü sezon başlangıcını gerçekleştiren yeşil beyazlı takım, ligin ilk hafta maçlarının hepsinden galibiyetle ayrılarak 3 puanla başlamayı başardı. 2009-10 sezonunda Kasımpaşa'yı konuk eden Bursaspor, rakibini 2-1 ile geçti. Ertesi sezon Konyaspor ile karşılaşan yeşil beyazlılar rakibini 1-0 ile geçerken geride bıraktığımız sezonun ilk hafta maçını Kayserispor ile oynayan Bursaspor, sarı kırmızılıları 3-0'la geçmeyi başardı. Bursaspor dün de yine Kayserispor ile ilk hafta maçından galibiyet almasını bildi. Bursaspor, bu istatistikle Ertuğrul Sağlam ile sezon açılışlarında hiç kaybetmemesi ise dikkat çekti.


EK(İA/AÖ)