Avusturya'da yaptıkları ikinci etap kamp dönemini tamamladıklarını ve maç ağırlıklı bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden kaptan Ömer Erdoğan, şunları söyledi:

"Maç oynadığımız günlerde bile sabah idmanı yaptık. İyi yoldayız. Sağlıklı bir kamp dönemi geçirdik. Herkes çok istekli ve iştahlıydı. Kamp dönemi kolay değil ama futbolcunun bence en önemli dönemi. Kamplarda kazanılan gücü ilk yarının sonuna kadar taşıyabiliyoruz. Bursa'da yapacağımız son etabın ardından Avrupa ön eleme maçına hazır bir şekilde çıkarız. Kesinlikle gruplara kalmak istiyoruz. İki yıldır tecrübe kazandık. Var gücümüzle çalışacağız."

İBRAHİM ÖZTÜRK: "BİZ BİR AİLEYİZ"

Tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim Öztürk ise kendileri yoğun, uzun bir kamp dönemi olduğunu vurguarken şöyleskonuştu:

"Bursa'da ilk etabı tamamladıktan sonra taktiksel ve güç depolama olarak Avusturya önemliydi. Takım olarak çok değişen arkadaşımız olmadı. Bir iki arkadaşımız katıldı. Onlar da kısa zamanda uyum sağladı. Baktığımız zaman hedefi büyük olan bir takımız. Bu yıl da Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Bunun için hazırlanıyoruz. Herkes özverili ve iyi niyetli çalıştı. Saha içinde saha dışında biz bir aileyiz. Birbirimize sahip çıkıyoruz ve başarının gelceğine inanıyoruz."