N'Diaye, Avusturya kampında DHA'nın (Doğan Haber Ajansı) sorularına cevap verdi. Bursaspor'a ilk geldiği günden bu yana herkesin kendisini çok iyi karşıladığını, takımda da güzel bir atmosfer olduğunu belirten N'Diaye, geçtiğimiz yıl iyi bir sezon geçirdiğini söyledi. Hedefleriyle ilgili soruyu yanıtlayan N'Diaye, "Geleceği çok fazla düşünmüyorum. 2 yıl daha sözleşmem var. Günü yaşayıp, sahada iyi olup zamanı gelince karar veririm. Elbette hedeflerim var, genç bir oyuncuyum. İlk hedefim de Şampiyonlar Ligi'nde onayabilmek" diye konuştu.

"UYUM SORUNU VARDI"

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısındaki düşüşünün sebebini de açıklayan N'Diaye, "İlk geldiğimde uyum sorunu vardı. Ama ikinci yarıda bu uyum sürecini atlattım. Herşey daha iyiye gitti. Biraz daha önce bu uyum sorununu çözebilseydik, ligi ilk 4'te bitirebilirdik" dedi.

"BURSASPOR TARAFTARI FARKLI"

Bursaspor taraftarının çok farklı olduğunu da ifade eden N'Diaye, "Geldiğim Nancy takımının taraftarı ile Bursaspor taraftarı arasında çok fark var. Nancy taraftarı izleyiciydi ama burada gerçek anlamda taraftar var. Bizi destekleyen itici güç. O yüzden çok mutluyum" diye konuştu.

"DİL SORUNUNU AŞTIM"

Bursaspor'a geldiğinden bu yana Türkçe'yi yavaş yavaş öğrendiğini ve artık söylenenleri anladığını belirten N'Diaye, "Dil sorununu aştım. Saha içinde de zaten temel kelimeleri yavaş yavaş öğrendrim. Dışarıda da yavaş yavaş anlamaya başlıyorum" dedi.

"EN ÇOK DİKKATİMİ ÇEKEN OYUNCU HAKAN"

Takımda en çok dikkatini çeken oyuncu ile ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan N'Diaye, bu konuda şunları söyledi:

"Takımda en çok dikkatimi Hakan Aslantaş çekiyor. Belki en iyi oyuncu değil ama hiçbir zaman mücadeleyi bıraklıyor. Hırsı, isteği ve azmi inanılmaz. Bu da herşeyden çok daha önemli."