Gaziantepspor karşılaşmasının ilk 30 dakikalık bölümünde rakibin kendi evinde gibi oynadığını belirten orta saha oyuncusu Musa, "Bu bizden kaynaklanıyor. Daha sonra toparladık. İkinci yarıya iyi başladık. Ama sonuçta 1 puanı almak da güzel. Gol atmak istedik ama olmadı. Bir kaç pozisyon oldu. Sağlık olsun diyorum. Takım olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki maçları en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Elazığspor ve Gaziantepspor maçlarını alarak seri yakalamak istiyorduk ama gerçekleştiremedik. Bundan sonraki maçlarda en iyisini yapmak için mücadele vereceğiz" şeklinde konuştu.

Takım içinde bir problem olmadığını kaydeden Musa, "Takımda eksik olan bir şey yok. Sadece başlamada sıkıntı yaşıyoruz. Daha sonra herşey geliyor. İyi başlamama sendromunu üzerimizden atmamız lazım. Bence şanssızlık. Oyunla ilgili problem yok. Takım içinde de problem yok. İyi başladığımız maçlarda durum ortada. 2 maçtır kötü başlıyoruz. Tüm sorun bu" dedi.

Taraftarlara seslenen yetenekli futbolcu, "Taraftar bize küsmesin. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biz de Bursaspor'u seviyoruz ve iyi yerlere getirmeye çalışıyoruz. Bursaspor hepimizin ekmek yediği yer. Değer veriyoruz. Başarı yakalarsak hem futbolcuların kariyeri hem de Bursaspor iyi yerlere gelecek. Biz de herşey iyi olsun istiyoruz. Ben dahil tüm futbolcu arkadaşların da kariyeri söz konusu. Biz bunun için uğraşıyoruz. Kimse başarısızlık istemez. Biz hep kazanmak istiyoruz. Ama şanssızlık. Bunları daha önce de yaşadık. Top bazen girmeyince girmiyor" diye konuştu.


EK(İA/Aİ)