Bir gazetecinin, 'Batalla ve Pinto'nun uyumu için neler söylemek istersin?' sorusuna İbrahim, "İkisi de üst düzey futbolcular. Topu aldıkları zaman çok iyi anlaşıyorlar. Bu da bizi rahatlatıyor. Attıkları gollerle hedefe ilerliyoruz" cevabını verdi.

KALECİ YAVUZ: "BENİM AÇIMDAN SIKINTILI MAÇTI"

Bursaspor'un kalecisi Yavuz Özkan ise maç sonrası şunları söyledi: "Bugün benim açımdan sıkıntılı bir maç oldu. Çok iyi giden maçı bireysel hatayla zora soktum. Futbolun içinde olan şeyler. Beni en çok üzen kısmı kendime inandığım pozisyonlarda hata yapmam. Bu beni üzüyor. Kendinize çok güvendiğiniz bir hareketi yapamıyorsunuz ve gol yiyorsunuz. Futbolun içinde olan şeyler. Biran önce toparlanıp işime dönmeliyim. Çünkü ben profesyonelim. Arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Bu kulvarda bizim olduğumuzu göstermek istiyorduk bunu başardık teşekkür ediyorum."

ESKİŞEHİRSPORLU FUTBOLCU KORAY: "NİYE OYNUYORUZ ONU MERAK EDİYORUM" Eskişehirspor'un tecrübeli futbolcusu Koray maç sonrası serzenişte bulundu. Koray şunları söyledi: "Türkiye'de futbol yerine farklı şeyler konuşuyor. Oynadığımız maç saatleri ve bugünkü hakem yönetimi abuk sabuk. Bu maçta da böyle üçüncü golü yedik. Saatler bakımından ikinci sınıf futbolcu muamelesi görüyoruz. Niye oynuyoruz onu merak ediyorum? Beraberliği yakaladık. Batalla'yı da tebrik ediyoruz çok güzel gol attı. Belli bir hedef uğruna mücadele ediyorsunuz. Son 1 haftada 3'ncü maçı oynuyorsunuz. Mayıs ayında 3'te maç oynayacağız. Fiziksel ve ruhsal yorgunuz. Bu yönetim tarzı olunca da farklı tepkiler verebiliyoruz. 2 maç kaldı. Bu maçları alıp 4'üncülük için mücadele edeceğiz. Zor da olsa bunun için mücadele edeceğiz."



EK (İA/RT)