UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında kendi sahasında 1-0 geriye düştüğü mücadelede güçlü rakibi Twente karşısında karşılaşmayı 3-1 kazanarak rövanş için büyük bir avantaj yakalayan Bursaspor yarın tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi Gruplarında mücadele etme hakkını kazanmak için sahaya çıkacak.

SAĞLAM YENİ BİR İLK PEŞİNDE

Yeşil beyazlı takımın başında 4'üncü sezonuna başlayan Ertuğrul Sağlam, Bursaspor ile yakaladığı başarılara bir yenisini daha ekleme peşinde. UEFA Avrupa Ligi'nde grup sistemine geçildiğinden bu yana gruplarda oynama şansını bulamayan Bursaspor, geçen sezon Avrupa Ligi Play-Off turunda Anderlecht'e elenmiş gruplara kalma şansını kaybetmişti. Yeşil beyazlı takım yarın oynayacağı maçta turu geçerse tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma başarısı göstermiş olacak.

SERDAR YOK

Yeşil beyazlılarda Twente ile Bursa'da oynanan maçta sakatlanan Serdar Aziz dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın savunmada Serdar’ın yerine ligde oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında olduğu gibi Ömer Erdoğan'a görev vermesi bekleniyor.

DÜDÜK RİZZOLİ'DE

Yarın De Grolsch Veste Stadı'nda saat 22.00’de oynanacak Twente maçı TRTSpor'dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli'nin yardımcılıklarını Luca Maggiani ve Alessandro Giallatini yapacak. Maçın 4'ünü hakemi ise Andrea Romeo.

MUHTEMEL KADRO

"Carson- Basser, Ömer, İbrahim, Vederson-Sestak, N'Diaye, Musa, Ozan- Batalla, Pinto"



MKM(EK/Aİ)