Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Eskişehirspor'u 3-0 mağlup ederken, yeşil beyazlı ekibin gollerinden birini süper bücürü Batalla, diğer ikisini de geldiği günden beri attığı gollerle takıma büyük katkı sağlayan Pinto kaydetti. Kupadaki gol sayısını 5'e çıkaran Pinto, bu sezon yeşil beyazlı forma ile rakip ağlara 12 gol attı.

BÜYÜK ROL OYNADI

Yeşil beyazlı forma altında Türkiye Kupası'nda 3 karşılaşmaya çıkan Pinto, Bursaspor'un 4'üncü turda oynadığı Bugsaşspor mücadelesinde 1 gol, Sivasspor ve Eskişehirspor karşılaşmalarında ise 2'şer gol atarak Bursaspor'un final biletini almasında büyük rol oynadı.

ÜLKE BASININDA MANŞETLERDE

Yeşil beyazlıların devre arasında kadrosuna kattığı Sebastian Pinto, takımı adına bugüne dek çıktığı 17 maçta rakip fileleri 12 kez havalandırma başarısı gösterdi. Golcü futbolcu ülke basınında da manşetlere taşındı. Şili basınında yer alan haberlerde Pinto'nun Bursaspor'un kupada finale çıkmasında büyük rol oynadığının altı çizilirken, takımı adına 12'nci golüne imzasını attığı da belirtildi.

SÜPER BÜCÜR BATALLA

Bursaspor’un ligin ikinci yarısında elde ettiği çıkışın en büyük mimarlarından biri olan Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, Ziraat Türkiye Kupası'nda da takımının finale adını yazdırmasında Pinto gibi önemli isimlerden biri oldu. Yeşil beyazlı ekibe geldiği günden bu yana takımını sırtlayan Arjantinli yetenek, Eskişehirspor maçının sonucunu belirleyen golü attı. Batalla bu sezon kupada 2'nci golünü kaydederken, yeşil beyazlı forma ile 11'inci golünü atmış oldu.