Bursaspor Avrupa Ligi Play-Off 'larda Hollanda’nın güçlü ekibi Twente ile eşleşti. Kulübün resmi televizyonunda kurayı değerlendiren Ertuğrul Sağlam, kuranın Bursaspor için hayırlı olmasını diledi. Twente’nin güçlü bir rakip olduğunu dile getiren Sağlam, “Twente, Hollanda futbolunun önemli takımlarından birisi. Hollanda’da şampiyon oldular. Kolay bir rakip değil. Zorlu bir rakip. Bizim hedeflerimiz arasında Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Bursaspor’un adını gruplara yazdırmak istiyoruz. İlk maçı Bursa'da oynayacağız. İkinci maç için avantajlı skor elde etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Turu geçmek için mücadele edeceklerini ifade eden Sağlam, “Biz istediğimiz ve güvendiğimiz zaman, taraftarlarla bütünleştikten sonra zor şeyleri bu güne kadar gösterdik. Bunu da başarabiliriz. Turu atlayabilecek güçteyiz” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ BAŞKAN RECEP BÖLÜKBAŞI: TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ

Bursaspor 2. Başkan Recep Bölükbaşı ise Twente’nin güçlü bir rakip olduğunu dile getirerek, “Twente köklü bir kulüp. Hollanda Ligi’nde çok iyi bir takım. Geçen sene 6. bitirdiler. Biz de iyi takımız. Sonuç hayırlı olsun. İlk maç Bursa’da oynanacak. Daha sonra Hollanda’ya gidilecek. Teknik heyetimiz ve futbolcularımıza güveniyoruz. Onlar da bunun karşılığını verdi. Türkiye ve Bursa için hayırlı olsun” diye konuştu.


EK(İA/Aİ)