Bursaspor'un taraftar grupları yönetimden duydukları rahatsızlıklarını yaptıkları basın açıklamasıyla dile getirdi. Cephe 1963, S.A.G.S ve ÜNİTİMSAH'ın ortaklaşa düzenlediği basın toplantısında açıklamalarının, Bursa camiasına sesleniş ve yönetime serzeniş olduğunu ifade ettiler. Yönetimin birbirine karşı iktidar savaşı verdiğini ileri süren taraftarlar, “50'nci yıl arifesinde olan Bursaspor’umuzda hala yöneticiler birbirinin kuyusunu kazmaya hatta ve hatta birbirlerine karşı iktidar savaşı vermeye daha ne kadar devam edecekler? Yetkisi elinden alınmış menajer sayesinde Bursaspor’umuzun ismini alt liglerde bulunan kulüplerin gündemine sokulmasına ve bu menajer tarafından Bursaspor’umuzun isminin zedelenmesine daha ne kadar izin vereceksiniz?” ifadelerini kullandılar.

NE ZAMAN DİKKATE ALACAKSINIZ?”

Bilet fiyat politikasının yanlış yürütüldüğünü dile getiren taraftarlar, “Yıllardır uygulayamadığınız ve bu sene de kulübün gerçekleri var bahanesine sığındığınız kombine ve bilet fiyat politikanızı belirlerken, taraftarın gerçeklerini ne zaman dikkate alacak, verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz? Her sene ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğunuz, Taraftar kart projesi, Bursasporcell gibi projeleriyle daha ne kadar günü kurtaran açıklamalar yapacaksınız?” diye sordular.

“TEPKİLERE ŞİMDİDEN HAZIRLIKLI OLUN”

Bursaspor tarihine bakıldığında normal salonlarda yapılan kongrelerden çok tarftarın statta yaptığı kongrenin her zaman daha etkili olduğunu sözlerine ekleyen taraftarlar, "Belirttiğimiz ifadelerle size son sorularımızı sorduk. Ya 2010 yılındaki şampiyonluğu daha büyük başarılara dönüştürecek, kalıcı gelirler getirecek projeler üretemeyen anlayışınızı 50'nci yılımız ile birlikte vizyon projeleriyle değiştirerek, bu sorulara en kısa sürede her aklı selim Bursaspor taraftarının istediği cevapları verip, uygulamaya koyarsınız, ya da karşılaşacağınız tepkilere şimdiden hazırlıklı olursunuz. Unutmayın ki Bursaspor tarihine bakıldığında normal salonlarda yapılan kongrelerden çok taraftarların 15 günde bir stadyumda yaptığı kongre her zaman daha etkili olmuştur.”