İçinde 21 futbolcunun yer aldığı Bursaspor kafilesi, bu sabah Özlüce Tesisleri’nden Yenişehir Havaalanı’na hareket etti. THY'ye ait özel uçakla Almanya’nın Münster kentine inecek olan yeşil beyazlı kafilenin yaklaşık 1 saat süren karayolu yolculuğunun ardından Hollanda’ya geçeceği açıklandı. Bursaspor, bu akşam saatlerinde maçın oynanacağı Grolsch Veste Stadyumu’nda son antrenmanını yapacak.

SAĞLAM: "ÖNEMLİ BİR BAŞARI OLACAK"

Yolculuktan önce basın mensuplarına açıklamalarda yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi:

"Bursaspor tarihi açısından önemli bir karşılaşmaya gidiyoruz. Her fırsatta dile getirdik. Bu sene ülkemizi Avrupa ligi gruplarında temsil etmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nden sonra bu başarıyı da elde edebilirsek, hem kulüp için hem de bizim için önemli bir başarı olacak. İlk maçta elde ettiğimiz avantajı ikinci maçın sonuna kadar taşıyıp inşallah gruplara çıkacağımıza inanıyorum.''

İBRAHİM ÖZTÜRK: "BAŞARIP GELECEĞİZ"

Bursaspor'un tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk, Bursa'da elde ettikleri skor avantajını devam ettirmek istediklerini söylerken, ''Avantajımlızı orada en iyi şekilde devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz gruplara kalmak. İnşallah bunu da başarıp geleceğiz'' dedi.

HAKAN: "ÇOK İYİ ÇALIŞTIK"

Twente maçına çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Hakan Aslantaş ise, ''İlk karşılaşmada güzel bir oyun ve skorla avantajlı olarak Hollanda’ya gidiyoruz. Bursa Atatürk Stadyumu’nda taraftarlarımız yaratmış olduğu coşkuyu ve atmosferi gördük. UEFA Avrupa Ligi Gruplarına kaldığımız takdirde bu coşku daha da artacaktır. Hafta içinde çok iyi çalıştık. Takım olarak konsantrasyonumuz üst düzeyde. İnşallah istediğimiz sonuçla Bursa’ya döneriz" diye konuştu.

VEDERSON: "GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ"

Brezilşyalı sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson'da, ''Bize tur için gerekli olacak bir sonuç gerekiyor. Skor avantajını kullanıp gruplara kalmak istiyoruz'' dedi.