DHA'YA AÇIKLAMA YAPTI

Doğan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Erkan Kamat, henüz sonuçlanan transferlerinin olmadığı söyledi. Üzerinde durdukları futbolcularla temas kurduklarını vurgulayan Erkan Kamat, şöyle devam etti:

"Başkanımız İbrahim Yazıcı ve teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'la önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz. Görüştüğümüz 8 yerli oyuncu, 1 de yabancı oyuncu var. Bu futbolcularla ve kulüpleriyle yaptığımız temasları ele alacağız."

"FERHAT BİTMEDİ"

Günlerdir Bursaspor gündemini meşgul eden Bolusporlu Ferhat Kiraz'ın transferi ile ilgili soruya da cevap veren Erkan Kamat, "Ferhat Kiraz transferi, tamamen bitti diyemeyiz. Çünkü Ferhat'ın sözleşmesi devam ediyor ve kulübüyle anlaşma sağlamamız gerekiyor. Görüşmelerimiz devam ediyor. Ancak, 100 bin TL bonservis farkı nedeniyle işin uzadığı yazılmış. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil" diye konuştu.

"VEYSEL'LE GÖRÜŞTÜK"

Eskişehirsporlu Veysel Sarı için kulübünün kapısını çaldıklarını doğrulayan Erkan Kamat, "Veysel Sarı için görüşme yaptık. Hatta bu transfer için takas formülü de önerdik. Veysel'in sözleşmesi devam ettiği için belli bir bonservis bedeli var. Bunun için de görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi.

"OZAN İPEK KALACAK"

Sol kanat oyuncusu Ozan İpek konusuna da değinen Erkan Kamat, son olarak, "Ozan, bizim önemli bir futbolcumuz. İsteyen bazı kulüpler oldu ancak bu konudaki tutumumuz belli. Teknik heyet de Ozan'ın takımda kalmasını istiyor" diye konuştu.