BATALLA'DAN 13 MAÇTA 6 GOL 7 ASİST

Arjantinli Batalla, formunu bu yıl da korudu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig, Süper Final, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi ve Avrupa Ligi elemelerinde toplamda 48 maçta forma giyen Batalla, 15 gol ve 17 asistlik performans sergiledi. Batalla, bu sezon da Süper Lig, Avrupa Ligi elemeleri ve Avrupa Ligi Play Off'ta çıktığı 13 resmi maçta 6 gol attı, 7 golün de asistini yaptı. Batalla, Trabzonspor maçında 45 pasla yeşil beyazlı ekibin en çok pas atan futbolcusu oldu.

BELLUSCHİ ÇABUK ISINDI

Bursaspor'un sezon başında Porto'dan transfer ettiği Fernando Belluschi'de Bursaspor'a çabuk uyum sağladı. Yeşil beyazlı ekipte Pinto, Vederson ve Batalla ile aynı dili konuşmasından dolayı uyum sorunu yaşamayan Belluschi, iyi oyunuyla dikkati çekti. Belluschi'nin Trabzonspor maçında N'Diaye ile orta sahada uyum sağladığı gözlendi.

PİNTO 3 HAFTADIR SUSKUN

Bursaspor'un geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı Şilili Sebastian Pinto, 3 haftatır devam eden gol suskunluğunu Trabzonspor maçındada da sürdürdü. Pinto, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında takımının Kayserispor karşısında galibiyeti getiren golü atarken Karabükspor maçında da 1'i penaltıdan olmak üzere 2 gol kaydederek galibiyette önemli rol oynayan isim oldu. Pinto son golünü ise deplasmanda oynanan Elazığspor maçında kaydetti. Sezona Bursaspor'un Avrupa Kupası müsabakasında oynadığı KUPS Kupio karşısında attığı 2 gol ile başlayan Sebastian Pinto, oynadığı 12 resmi maçta 7 gol attı.


EK(İA/AÖ) FOTOĞRAF