50'nci yaşına sportif hayallerin en büyüğü olan şampiyonluk unvanıyla girecek olan Bursaspor, camia için büyük önem taşıyan 2013 yılında gerçekleştireceği etkinliklerin belirlenmesi, planlanması ve süreç içinde hazırlıkların tamamlanması için yönetim kurulu, taraftar dernekleri, basın mensupları ve sivil toplum örgütleri ile birlikte Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda bir araya geldiler. 50'nci yıl etniklikleri konusunda fikir paylaşımı yapılan toplantıda, kutlamaların şampiyonluk yılında yakalanan birlik ve beraberlik coşkusuyla yapılacağı ifade edildi. Taraftar dernekleri ve bazı katılımcılar da kutlamalarla ilgili fikirlerini toplantıda paylaştı.

GENEL SEKRETER İLHAN USLU: TÜRKİYE'DE BİR İLKİ BAŞARDIK

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu Türkiye'de bir ilki başardıklarını belirterek, "Anadolu kulüpleri içinde Trabzonspor'dan sonra şampiyon olan ikinci takımız. 50'nci yılımızı kutlayacağız. Bu kutlamaları kulübümüze yakışır şekilde kutlamak için komite oluşturuyoruz. Beraber oluşturacağımız ortak komiteyle en iyi çalışmayı yapacağımıza inanıyorum. Bundan sonra çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Sizlerin görüşleri bizler için çok önemli. Hepsi de katkı sağlayacak şekilde değerlendirecektir. Bizim çalışmalarımız var. Ama ortak aklı oluşturabilmek için herkesin fikrini öğrenip bu konuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Toplantılarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin, "Bu etkinlikler için ne kadar bir bütçe ayırdınız?" sorusuna ise Uslu, "50'nci yılda Bursaspor kulübü hiçbir masraftan kaçınmayacaktır. Buna emin olabilirsiniz" cevabını verdi.